Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Παπανδρέου: Δεν υπήρξε τέτοια συνάντηση. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!O Γιώργος Παπανδρέου σε ανακοίνωσή του , με αφορμή δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για υπόθεση συνομωσιολογικού χαρακτήρα, αλλά και για μία ακόμη επιχείρηση σκευωρίας σε εξέλιξη.
Δηλώνει ξεκάθαρα, πως δεν υπήρξε καμία τέτοια συνάντηση με το περιεχόμενο που αναφέρεται ή υπονοείται.

«Οι απόψεις και οι θέσεις του Γιώργου Παπανδρέου στα θέματα της φοροδιαφυγής και της διαφάνειας είναι γνωστές, όπως και οι πάγιες εντολές του για τα θέματα αυτά κατά την διάρκεια της θητείας του ως Πρωθυπουργός.
Και η αλήθεια είναι, ότι παρά τις δυσκολίες, παρά τις χρόνιες στρεβλώσεις, την περίοδο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έγιναν πολύ μεγάλες προσπάθειες, που έχουν δώσει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα για αυτό το μείζον ζήτημα.
Κάποιοι όμως θέλουν να κατασκευάζουν σενάρια και συνωμοσίες. Αυτό έχουμε πάλι σήμερα. Άλλη μια υπόθεση συνομωσιολογικού χαρακτήρα, άλλη μια επιχείρηση σκευωρίας σε εξέλιξη, όλα εκτός πραγματικότητας.
Και βέβαια, δεν υπήρξε καμία τέτοια συνάντηση, με το περιεχόμενο που αναφέρεται ή υπονοείται. Τελεία και παύλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.