Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Βενιζέλος προτείνει 4 κάλπες με επίθεση: ψάχνετε το φερετζέ της κάλπης!


Τέσσερις κάλπες, μια ανά πρόσωπο προτείνει ο Βενιζέλος τελικά, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στους πολιτικούς του αντιπάλους
«Είστε σκευωροί, ψάχνετε το φερετζέ της κάλπης»

«Ο Άγιος Αντώνιος, που γιορτάζει σήμερα δεν τους έχει διδάξει τίποτα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχίζουν την πρόκληση. Δεν έχω ανάγκη προστασίας εγώ, αλλά οι αυτουργοί της σκευωρίας. Ας συζητήσουμε επιτέλους επί της ουσίας. Στήνετε το χορό της κάλπης, ενώ η ουσία είναι η κάλπικη σκευωρία» ανέφερε ο Βενιζέλος απαντώντας στον  Παπαδημούλη που απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργού του είπε ότι την ημέρα της ονομαστικής του εορτής έκανε σημαντικό δώρο στον Ευάγγελο Βενιζέλο κι ότι του Ευαγγελισμού ελπίζει να του το ανταποδώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σε έντονο ύφος, δείχνοντας και το πώς θα εξελιχθεί η σημερινή διαδικασία στη Βουλή, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε ηχηρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και στην πρότασή του να στηθεί μια κάλπη για όλα τα πρόσωπα. .
«Σήμερα δεν θα ψηφίσουν οι δικαστές, αλλά οι σκευωροί», ανέφερε και συνέχισε: Πρότασή μου είναι τέσσερις κάλπες, μια ανά πρόσωπο και ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.