Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Η αδυναμία του Βενιζέλου


Το λόγο που ο Βενιζέλος δεν θα μπορεί ποτέ να ηγηθεί του <<όλον ΠΑΣΟΚ>> το απέδειξε προχθές.
Μετά τις τοποθετήσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου προχθές στη Βουλή, μας γεννήθηκε ένα ερώτημα.
Είναι ολοφάνερο και όλοι πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε συγκεκριμένο παιχνίδι με τη λίστα ,,Λαγκάρντ,,. Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ μάλιστα το προχώρησε ακόμη περισσότερο και άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ,,πείραξε,, τη λίστα.
Μα ακόμα κι έτσι να είναι, πως και δεν βρέθηκε ούτε μια λέξη να αφιερωθεί για τον Γ. Παπακωνσταντίνου;
Δεν μιλάμε βέβαια, να ζητήσουν να μην συγκροτηθεί η προανακριτική επιτροπή, αφού και ίδιος το θέλει αυτό για να καθαρίσει το όνομα του, αλλά να αφεθεί ένα ενδεχόμενο και να ειπωθεί ότι δεν αποκλείεται να έχει πέσει θύμα ο πρώην Υπουργός.
Ένα χρόνο από τότε που αναλάβατε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ακόμη δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ξεκίνησε να κυβερνάει από τον Ιούνιο του 2011 ;
Δεν σας είπε κανένας σύμβουλος ότι η επίθεση στον Παπακωνσταντίνου χτυπάει ουσιαστικά και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ;
Δεν θέλουμε βέβαια, να "αδικήσουμε" τον Βενιζέλο, αφού αναφορά του στον Παπανδρέου ήταν τόσο υποστηρικτική απέναντι στην πρόταση των φασιστών που μας άφησε ....άφωνους (συγκρίνοντας πάντα με την γενικότερη συμπεριφορά της νέας ηγεσίας απέναντι του).
Η στάση που έχει υιοθετηθεί όμως, εδώ και ένα χρόνο, από τότε που ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος μοιάζει να μην έχει γίνει κατανοητό ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο μια διορισμένη ομάδα υποστηρικτών του

Είναι δυνατόν να επιμένουν να θέλουν μόνο ένα ΠΑΣΟΚ του 5%;

Απο PROTOVOULIA PAPANDREOU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.