Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗΣ


Mε τέτοιους καλούς γυμναστές θα έπρεπε να σαρώνουμε τα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς. Ο Τσίπρας ακολουθώντας την οσμή της εξουσίας ρίχνει αγκίστρι προς την πλευρά των Γερμανών, που θα είναι οι "μέλλοντες αναγκαστικοί" συνομιλητές του.
Το Smart Post με το παρακάτω δημοσίευμα μας θυμίζει την φανταστική ικανότητα αλλαγής πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του.

"ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗΣ

Ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα;

Ο Σαμαράς έχει ήδη γράψει μοναδική Ιστορία.

Αλλά πολλοί στοιχηματίζουν ότι σύντομα ο Τσίπρας θα ολοκληρώσει κύκλο κυβιστήσεων που θα κάνει τις αντίστοιχες του Σαμαρά να μοιάζουν … νηπιαγωγείου.

Με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στον “Μερκελιστή” Σόιμπλε, η Ν.Δ. μιλάει για “Τσίπρα εσωτερικού” και “Τσίπρα εξωτερικού”.

Αλλά ο Τσίπρας έχει να μοιάσει …

Θυμηθήκαμε αυτά που έκανε ο Σαμαράς στα τέλη Οκτωβρίου 2010, όταν τρέλανε τους πάντες στην Ελλάδα και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δηλώνοντας στις Βρυξέλλες ότι «η Ν.Δ. στηρίζει το Πρόγραμμα της δημοσιονομικής εξυγίανσης».



Συγκεκριμένα, στις 21/10/2010 σε ομιλία του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κ. Σαμαράς είχε δηλώσει: «Η πολιτική του Μνημονίου έχει προκαλέσει λαϊκή κατακραυγή! Είναι επώδυνη, πολύ επώδυνη, για τον τόπο. Είναι άδικη, εξαιρετικά άδικη, για το λαό. Είναι εντελώς αναποτελεσματική».

Και στις 24/10/2010 είχε δηλώσει: «O Ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η χρεοκοπία στην ανάπτυξη οφείλεται στον κ. Παπανδρέου και στο Μνημόνιό του!».

Λίγες μέρες μετά, στις 27/10/2010 στις Βρυξέλλες, αποφασίζει να τρελάνει κόσμο: «Αναφορικά με την Ελλάδα, το σαφές μήνυμα που έδωσα είναι ότι έχουμε στηρίξει αποφασιστικά μέτρα και διαρθρωτικές αλλαγές (!!), για την επίτευξη δημοσιονομικής πειθαρχίας…»

Και στις 28/10/2010: «Ειδικά για την Ελλάδα τον ενημέρωσα ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τη δημοσιονομική εξυγίανση…»

Σαμαράς εσωτερικού, Σαμαράς εξωτερικού.

Ιδού και το σχετικό πρωτοσέλιδο από «ΤΑ ΝΕΑ» εκείνων των ημερών:
http://kiosk.in.gr/issue.asp?dtmIssueDate=29/10/2010&lngDtrId=11&lngPublicationID=2"

Από Smart Post (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.