Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

O Στουρνάρας και το καταραμένο 2009....


Πολύ εύστοχα το Smart Post σημειώνει την αντίδραση των καραμανλικών ( ως γνωστόν ο Καραμανλής διέθετε πάντα "κύκλους") απέναντι στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Στουρνάρα, ο οποίος ξεκάθαρα στιγματίζει την περίοδο που εκείνοι υποστήριζαν ότι "θωράκιζαν" την οικονομία της χώρας.

Εμείς να αναρωτηθούμε αν το καταραμένο 2009, το ξόρκισαν οι...προσευχές του Σαμαρά ή ο αγώνας του Γιώργου Παπανδρέου εντός και εκτός Ελλάδας;

"Στουρνάρας: “Καταραμένο το 2009, εκτοξεύτηκε το έλλειμμα πάνω από 15%!”

Από το πρωί ακούμε ότι τα Καραμανλικά πρωτοπαλίκαρα, Πάκης Παυλόπουλος και Ευάγγελος – άλλη ερώτηση – Αντώναρος, σκούζουν τα μύρια όσα εναντίον του Στουρνάρα.
Έχουν δίκιο να σκούζουν. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Στουρνάρας αποκάλεσε καταραμένο το τελευταίο έτος διακυβέρνησης τους! Υπενθύμισε τι άφησαν πίσω τους άφησαν πίσω τους. Και είπε ότι από τότε έχει συντελεστεί τεράστια πρόοδος.

Είναι να μην σκούζεις, αν έχεις συμμετάσχει στο όργιο και κάποιος το θυμίζει στον κόσμο;

Δείτε εδώ (στο 21ο λεπτό) το απόσπασμα: http://www.ert.gr/ellada/item/29463-Synenteyxh-toy-YPOIK-Giannh-Stoyrnara-sth-%CE%9DET
“Η Ελλάδα έχει κάνει τεράστια πρόοδο. Σε σχέση με το καταραμένο έτος το 2009, και το λέω καταραμένο διότι εκεί πέρα το πρωτογενές έλλειμμα πετάχτηκε στο 10% του ΑΕΠ και το συνολικό έλλειμμα πάνω από 15%, και τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας πέσαν πάνω στην Ελλάδα που αποδείχθηκε δυστυχώς γυμνή στην κρίση, από τότε μέχρι τώρα έχουμε κάνει τεράστια πρόοδο. Έχουμε καλύψει τα 2/3 της απαιτούμενης προσαρμογής”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.