Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

O Αλέξης της Αλλαγής...

Κάποτε αποκαλούσε Πινοσέτ τον Παπανδρέου και καθοδηγούμενο από την Γερμανία και άλλες "δυνάμεις του σκότους" που ήθελαν το κακό της χώρας.

Σήμερα και ενόψει της αυριανής συνάντησής του με τον Υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας. Σόιμπλε, ο Α. Τσίπρας θεωρεί επιβεβλημένη την ομαλοποίηση των σχέσεων ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση της Ελλάδας και στην κυβέρνηση της Γερμανίας -μιας χώρας που διαδραματίζει “καθοριστικό ρόλο στις ευρωπαϊκές και ελληνικές εξελίξεις”- . Αυτό, κυρίως επειδή "μπορεί αύριο να είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα" και σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα πρέπει ο διάλογος να ξεκινήσει από μηδενική βάση, αλλά να έχει διερευνηθεί το αν υπάρχει "πεδίο διαπραγμάτευσης".
Τι έγινε τελικά, θα συνομιλήσει ο Τσίπρας με αυτούς που σχεδιάζουν την ,,εξόντωση ενός λαού και τη διάλυση μιας χώρας" ; Διεκδικεί μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Μέρκελ.
Ξέχασε τώρα, ο Τσίπρας τις μονομερείς ενέργειες σε σχέση με το μνημόνιο και μιλάει για συνεννόηση, ξέχασε τώρα, την κατάργηση των μνημονιακών νόμων και μιλάει για αναθεώρηση. Μας θυμίζει.... Σαμαρά, ο Αλέξης.
Η πολιτική ασυνέπεια σε περίοδο τόσο μεγάλης οικονομικής κρίσης δεν είναι μόνο ,,τσάμπα μαγκιά,, όπως σωστά, χαρακτήριζε μεταξύ άλλων ο Παπανδρέου τον Τσίπρα, η πολιτική ασυνέπεια είναι επικίνδυνη για τη χώρα και παρασύρει την κοινωνία σε εμφυλιακές καταστάσεις.

Protovoulia Papandreou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.