Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Στουρνάρας: “Η καταστροφή έγινε τη διετία 2007-2009″


Τελικά, ποιας κυβέρνησης υπουργός είναι ο Στουρνάρας;
Διαβάστε τι "ανακάλυψε" το SmartPost....
Οι Καραμανλικοί πάντως, πνέουν τα μένεα και κάνουν "διαβήματα" στην Συγγρού. Ενώ, οι γνωστοί "κύκλοι" του πρώην πρωθυπουργού υποστηρίζουν ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν προτίθεται να γίνει συνομιλητής οποιουδήποτε εξωκοινοβουλευτικού τεχνοκράτη που δεν έχει πολιτικό ρόλο και.... εκτόπισμα (!).

"Γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση πως από το πρωί ακούμε ότι τα Καραμανλικά πρωτοπαλίκαρα, όπως Πάκης Παυλόπουλος, Ευάγγελος – άλλη ερώτηση – Αντώναρος και Ευριπίδης – φεύγω ταξίδι – Στυλιανίδης, σκούζουν τα μύρια όσα εναντίον του Στουρνάρα.

Βρήκαμε και άλλο απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη Στουρνάρα στη ΝΕΤ που δικαιολογεί πλήρως την οργή τους.

Είναι να μην σκούζεις, αν έχεις συμμετάσχει στο όργιο και κάποιος το θυμίζει στον κόσμο;

είτε εδώ (από 1:17:30) το απόσπασμα: http://www.ert.gr/ellada/item/29463-Synenteyxh-toy-YPOIK-Giannh-Stoyrnara-sth-ΝET

“Το λάθος ξεκίνησε από τη στιγμή που μπήκαμε στο ευρώ. Αρχίσαμε να χαλαρώνουμε, πολύ σιγά στην αρχή, ανεπαίσθητα…η καταστροφή όμως έγινε μετά το 2007. Τη διετία 2007-2009 πιστεύω ότι μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος μπορεί να εξηγήσει γιατί έγινε αυτό που έγινε. Οι δαπάνες εκτοξεύτηκαν, προσλήφθηκαν δεκάδες χιλιάδες άτομα στο δημόσιο, οι φόροι κατέρρευσαν, ο φοροεισπραχτικός μηχανισμός διαλύθηκε”.

 Πηγή SmartPost εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.