Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

O Τομέας Αγροτικών Συνεταιρισμών και Συλλόγων του ΠΑΣΟΚ απαντά στο ΣαμαράΑπό τον Τομέα Αγροτικών Συνεταιρισμών και Συλλόγων του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


"Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε την κατάθεση 1.1 δις ευρώ στους λογαριασμούς των αγροτών ως υπόλοιπο της ενιαίας ενίσχυσης.

Δήλωσε επίσης ότι εργάζεται ώστε οι πληρωμές να γίνονται στην ώρα τους, όπως σήμερα, και να μην αποτελούν είδηση καθώς αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας σε μια ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα.

Φαίνεται μάλλον, ότι ο κ. Πρωθυπουργός, δεν γνωρίζει και δεν ενημερώθηκε, ότι οι πληρωμές εδώ και 3 χρόνια γίνονται στην ώρα τους σύμφωνα με τον προγραμματισμό των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Κάτι τέτοιο όμως το γνωρίζουν πολύ καλά οι αγρότες μας.

Σήμερα δεν χρειάζονται επικοινωνιακά παιχνίδια αλλά να ασχοληθούμε με σχέδιο για την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής.

Τέλος, ζητούμε την απάντηση σε ένα ερώτημα: Αλήθεια τι έχει γίνει με τους ελέγχους στις Γ΄ βάθμιες συνδικαλιστικές και συνεταιριστικές οργανώσεις. Έχουν τελειώσει; Και αν ναι, γιατί δεν δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα;"

Είναι πολύ ενθαρρυντικό που ο τομέας Αγροτικών Συνεταιρισμών αποφάσισε να εκδώσει αυτή την ανακοίνωση. Αυτή είναι η πολιτική που οφείλει να ακολουθεί το Κίνημα. Να βγαίνει μπροστά και να εξηγεί στο λαό το έργο του και να μην επιτρέπει σε άλλους να το καρπώνονται.
Κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα αποδειχθεί περίτρανα η προσφορά της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ 2009-11, καθώς πολλές από τις πολιτικές είχαν χαραχτεί από τότε, αλλά δεν υπήρξε ο χρόνος να αποδώσουν. Και επίσης, να ξεσκεπάζεται η παλαιοκομματική πολιτική του Σαμαρά που μας φέρνει πίσω στην αδιαφάνεια και το ρουσφέτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.