Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο Αηδόνης τραγουδάει ακόμα.....


Ότι ο Χρήστος Αηδόνης διατηρεί φιλική σχέση με τον Ανδρέα Λοβέρδο, είναι γνωστό. 'Έτσι οι φήμες τον ήθελαν ως πρώτο ύποπτο να προσχωρήσει στο υπό ίδρυση κόμμα ΡΙΚΣΣΥ, γεγονός που προκαλούσε νευρικότητα στη ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Η απόφασή του να παραστεί στην εκδήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου στην Καλαμάτα ανέβασε το θερμόμετρο και κάποιοι πρότειναν διαγραφή.

Μάλιστα, προσερχόμενος στην εκδήλωση, ο Αηδόνης δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι
«Η κατάσταση της πατρίδας μας, της Ελλάδας μας, απαιτεί ρήξεις», που ερμηνεύθηκε ότι αναφερόταν στην πολιτική κίνηση του Λοβέρδου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος πάντως προσπάθησε να διασκεδάσει την κατάσταση υποβαθμίζοντας το θέμα σε επίπεδο... ανορθογραφίας, αναφερόμενος στη δήλωση του βουλευτή καθώς ως γνωστό τα ακριτόλεξα δεν κλίνονται.
Έτσι ο Βενιζέλος σχολίασε: " τι είπε ο Αηδόνης, είπε ότι η χώρα χρειάζεται ρήξεις, με ήτα και έψιλον γιώτα". Όταν  συνεργάτες του αναρωτήθηκαν αν είναι τόσο ανορθόγραφος ο Αηδόνης, ο Βενιζέλος υποστήριξε : "Δεν ξέρω, αλλά εγώ κατάλαβα ότι είπε ρήξεις, άρα με ήτα και έψιλον γιώτα" επέμεινε και πρόσθεσε, "αυτό λέμε κι εμείς, ότι η χώρα χρειάζεται ρήξεις".

Πάντως, ο Βενιζέλος στρέφει τα πυρ'α κυρίως εναντίον του Α. Λοβέρδου ζητώντας από "κάποιους" να μη δημιουργούν θέματα στο ΠΑΣΟΚ για προσωπικούς τους επικοινωνιακούς λόγους.

Σύμφωνα με τα Νέα ο Χρήστος Αηδόνης απαντώντας στα σενάρια διαγραφής του δήλωσε:

«Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Είναι λογική δημοκρατικού κόμματος αυτή; Να με διαγράψουν από πού και γιατί; Σε κόμμα ανήκουμε ή σε προτεκτοράτο;» ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα τον ρωτήσουν από την Ιπποκράτους αν είναι ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε: «Να μη τολμήσουν καλύτερα. Δεν έχω να δώσω απάντηση σε κανέναν».

Απαντήσεις θα δώσετε όλοι, σύντροφοι, στο λαό του ΠΑΣΟΚ και σύντομα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.