Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Πάγκαλος προς ΣΥΡΙΖΑ: Να ζητήσετε συγνώμη

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος από το ΣΚΑΪ κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει συγγνώμη για την πολιτική βία που έχει ασκήσει κατά καιρούς .

«Το πρώτο επεισόδιο πολιτικής βίας σημειώθηκε με τον τραυματισμό του Κωστή Χατζηδάκη, το δεύτερο, πολύ ελαφρύτερο, όταν ομάδα οπαδών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο δήμαρχος Σαρωνίδας Πέτρος Φιλίππου που χειροκροτούσε και ενθάρρυνε τους τραμπούκους επιτέθηκαν εναντίον μου σε κατάστημα στο οποίο παρέθετα γεύμα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Μας ανάγκασαν να φύγουμε, κι όχι μόνο δεν έγινε δήλωση αποδοκιμασίας , αλλά ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο κ. Παπάς δήλωσε ότι ‘έφαγε ένα γιαούρτι ο Πάγκαλος σιγά το πολύ να μην κατέβει στις εκλογές γιατί δεν τον θέλει ο λαός’». Αποκάλεσε δε, τον κ. Φιλίππου φυγόδικο και ποινικό κατάδικο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να εκφράσει την συγγνώμη να κάνει ανάλυση του παρελθόν που περιλαμβάνει τραμπουκισμούς και δηλώσεις όπως ‘θα φύγετε νύχτα’ και τότε μαζί να επεξεργαστούμε την αντιμετώπιση του προβλήματος της πολιτικής βίας;» αναρωτήθηκε ο Παγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.