Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Τώρα καταλύεται η Δημοκρατία κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης,δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής,  κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «δολοφονική επίθεση» από άτομα που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, που τον απείλησαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι και ζητά την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών.
Ο Στρατούλης μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και φέρεται να είναι καλά στην υγεία του.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του ''τώρα θα σε σκοτώσουμε''. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».

Τώρα ξυπνήσατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Όταν πέρσυ προπηλακίζατε στελέχη, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακόμα και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, ήταν εκδηλώσεις αγανάκτησης των πολιτών. Από τότε σας προειδοποιούσαμε ότι υποθάλπτετε επικίνδυνες πρακτικές. Αλλά σας βόλευε και δεν θέλατε να το δείτε. Τώρα ήρθε η ώρα να υποστείτε τα αποτελέσμα ενός ανεξέλεκτου υποβιβασμού των θεσμών, που εσείς υποκινήσατε...Δέν χαιρόμαστε, όμως. 
Οι δημοκρατικοί πολίτες καταδικάζουμε τις πράξεις βίας εναντίον οποιουδήποτε στελέχους, όποιο χώρο κι αν υπηρετεί...Εμείς δεν είμαστε σας εσάς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.