Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Πεταλωτής: Η βία είναι πάντα βία

 
 Με μήνυμα του ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής θυμίζει:
"Χαρακτηριστική η τότε ανακοίνωση του ΣΥΝ που μιλάει "για κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών". Ολως τυχαίως με τον ίδιο τρόπο η νεοναζιστική οργάνωση σήμερα μιλάει για "συκοφαντική δυσφήμισή της".
Η βία θα είναι πάντοτε βία και πάντα καταδικαστέα με πράξεις απο την δημοκρατική κοινωνία. Αυτοί που αρνούνταν να την καταδικάσουν έστω και λεκτικά επί τρία χρόνια, γιατί απλούστατα την υπέθαλπταν και πολλές φορές την οργάνωναν, είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή της έξαρση αλλά και δυστυχώς για όλους μας και για την αυξανόμενη μελλοντική.
Εστω και τώρα ας την σταματήσουμε."
Και παραθετει την τότε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ουσιαστικά τον λοιδωρούσαν
 
Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ χαρακτηρίζει τον Γιώργο Πεταλωτή "εγκάθετο της τρόικας" και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για οργανωμένη προπαγάνδα σε βάρος των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΝ:
"Το να επιτίθεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο εγκάθετος της τρόικας κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν αποτελεί είδηση. Εκείνο, όμως, που θέλουμε να επισημάνουμε είναι η ενορχηστρωμένη προσπάθεια του συστήματος ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών, αποδίδοντάς τις σε υποκινητές. Φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας μας ζητά να μην περάσουν τα νέα μέτρα, αξιώνει να φύγει η κυβέρνηση.
Στον κ. Πεταλωτή, του αφιερώνουμε τη φράση βουλευτή της παράταξης του: «Οι πρίγκιπες της κυβέρνησης, τους φτύνει ο κόσμος και νομίζουν ότι βρέχει»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.