Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Δεύτερη αγωγή Ανδρέα Παπανδρέου κατά Καμμένου


O Ανδρέας Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού κατέθεσε δεύτερη αγωγή κατά του πρόεδρου των Αν.Ελ, Πάνου Καμμένου για τους επαναλαμβανόμενους ισχυρισμούς του ότι εμπλέκεται σε υπόθεση κερδοσκοπίας με τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) του ελληνικού χρέους.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου υποστηρίζει πως παρά το γεγονός ότι έχει απαντήσει τεκμηριωμένα στους ισχυρισμούς του Καμμένου, εκείνος εξακολουθεί «να εκτοξεύει οχετό λάσπης εναντίον μου ανακαλύπτοντας στο πλαίσιο των πολιτικών του ονειρώξεων και άλλα ευφάνταστα σκάνδαλα, στα οποία πάντα εμπλέκει και εμένα απλά και μόνο γιατί έχω το επώνυμο Παπανδρέου.»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου έχει ως εξής:

"Επί ενάμισι χρόνο αντιμετωπίζω ένα συνεχή και ακατάπαυστο πόλεμο λάσπης από τον κ. Πάνο Καμμένο, ο οποίος συνειδητά, με ψευδείς ισχυρισμούς, εμπλέκει το όνομά μου σε ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο πωλήσεων CDS.

Για να προστατευθώ από αυτήν την επίθεση, αναγκάστηκα να ασκήσω ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετική αγωγή μου, με την οποία πρωτίστως ζητώ την αποκατάσταση της αλήθειας.

Στην αγωγή μου αυτή έχω περιλάβει στοιχεία και αποδείξεις, από τα οποία κάθε καλόπιστος και αντικειμενικός αναγνώστης θα μπορούσε να αντιληφθεί ότι ουδεμία σχέση έχω με τα όσα αδιανόητα και ακατάληπτα καταμαρτυρά ο κ. Καμμένος.

Δυστυχώς, για προφανείς λόγους, ο κ. Καμμένος όχι μόνον αρνείται να αποδεχθεί την αλήθεια αλλά συνεχίζει να εκτοξεύει οχετό λάσπης εναντίον μου ανακαλύπτοντας στο πλαίσιο των πολιτικών του ονειρώξεων και άλλα ευφάνταστα σκάνδαλα, στα οποία πάντα εμπλέκει και εμένα απλά και μόνο γιατί έχω το επώνυμο Παπανδρέου.

Ο κ. Καμμένος έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο σημείο κατάφωρης και ανήθικης επίθεσης εναντίον του προσώπου μου ώστε δεν αισχύνεται να με υβρίζει προσωπικά και να με απειλεί με λαϊκά δικαστήρια.

Για όλους αυτούς τους λόγους είμαι αναγκασμένος να απευθυνθώ για άλλη μία φορά στην ελληνική δικαιοσύνη, πράγμα και το οποίο ήδη έπραξα με την κατάθεση και δεύτερης αγωγής κατά του κ. Καμμένου, η οποία είναι απόλυτα συναφής με την πρώτη και για το λόγο αυτό ζήτησα επιπλέον την συνεκδίκασή της με την πρώτη".

1 σχόλιο:

 1. Δύο απορίες :
  α΄ Γιατί δεν κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και κάνει αγωγή ;
  β΄Πως δικαιολογεί το τεράστιο άνοιγμα μεταξύ δαπάνης διαβίωσης και δηλωμένων εισοδημάτων στην φορολογική δήλωση ;
  Ευχαριστώ
  tas.vag@gmail.com Πάτρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.