Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Το μεταλλαγμένο ψεύδος του Ζαππείου!!!!!

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας εξαπέλυσε απο τη Ρόδο, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη Ρόδο ΄που βρίσκεται για τη συνεδρίαση της ΝΟΕΣ για το ένατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Καρχιμακης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ψεύδος του Ζαππείου, μεταλλαγμένο που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.
Κάποιοι σήμερα, υποστήριξε  ο Καρχιμάκης, θριαμβολογούν για 34 δις ευρώ όταν εμείς φέραμε στη χώρα πολύ περισσότερα. Επετέθηκε δε με σκληρότητα και κατά του Προβόπουλου στον οποίο καταλόγισε οτι είχε δώσει λανθασμένα στοιχεία για το έλλειμμα στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ από την επίθεση του δεν γλίτωσε ούτε η Δικαιοσύνη για την οποία είπε οτι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να συγκρουστεί. Καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία του, εκκρεμούν στα δικαστήρια 160.000 υποθέσεις απο τις οποίες το κράτος θα μπορούσε να είχε εισπράξει 20 δις ευρώ.


Πηγή: VERENA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.