Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Ερωτήματα Καρχιμάκη για την αδράνεια της ανακρίτριας Χατζάκη να ερευνήσει τις ευθύνες Προβόπουλου στην υπόθεση της Proton Bank!

"Καυτά" ερωτήματα για την ολιγωρία της ανακρίτριας Χατζάκη, να ερευνήσει τον ρόλο της Τράπεζας της Ελλάδος, και του διοικητού της κ. Προβόπουλου στην υπόθεση της Proton Bank, θέτει με ανάρτηση του στο Facebook ο Μιχάλης Καρχιμάκης.
"Η ΑΝΑΚΡΊΤΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΌΘΕΣΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΑΔΡΑΝΕΊ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.Μπορει η κ.χατζακη Ιωάννα ,ΑΝΑΚΡΊΤΡΙΑ της ΥΠΌΘΕΣΗΣ Λαυρεντιαδη,να απαντησει ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους μέχρι σήμερα δεν έχει ερευνήσει -αποφευγει και αδρανει -τον ρόλο της εποπτευουσας τράπεζας ελλαδος και τον ρόλο του επικεφαλής της στο σκάνδαλο της τράπεζας proton bank ,ενός υπόπτου και προς ΔΙΕΡΕΎΝΗΣΗ ρόλου ,που αρχίζει με την έγκριση της απόκτησης του μεγάλου πακέτου μετοχών της proton και εκτυλίσσεται μέχρι και την ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ του μεγάλου κόλπου ;.
Τι σας οδηγεί κ.ΑΝΑΚΡΊΤΡΙΑ να έχετε όλη αυτη την αδράνεια και να αποφεύγετε την έρευνα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.