Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ο Ιαβέρης το group therapy και η .....κυοφορία


Από το πρωί όλα τα είχε ο μπαχτές της προανακριτικής, με πρωταγωνίστρια την Κωνσταντοπούλου αν και ο Κασιδιάρης κατάφερε να τραβήσει πανω του αρκετη ... ¨δημοσιότητα"
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ του είπε να μην κάθεται σταυροπόδι γιατί αυτή δεν είναι στάση για την Επιτροπή.

"Και εσείς να μην με ρωτάτε συνέχεια την ίδια ερώτηση γιατί αυτό σύμφωνα με την Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θεωρείται βασανιστήριο. Είστε ο θηλυκός Ιαβέρης".

Η Κωσταντοπούλου  αργότερα κοιτούσε τον Βενιζέλο χωρίς να μιλά και τότε εκείνος της είπε: "Αυτό στην μουσική λέγεται παύση τέταρτου. Πρέπει να ξέρετε ότι η Βουλή δεν είναι ιδιότυπη Μονή, άλλα κοινοβιακή. Δεν είμαστε Εδώ group therapy".


Ο διάλογος που ξεχωρίζει πέρα από τις ύβρεις που ακούστηκαν στην αίθουσα και τους διαδρόμους, είναι εκείνος μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο οποίος ήταν γεμάτος ειρωνείες, απαξία και υπονοούμενα.

Βενιζέλος: «Ορίστε, περιμένω την ερώτησή σας, γιατί δεν μου την κάνετε; Χρησιμοποιείτε την μαιευτική μέθοδο;».
Κωνσταντοπούλου: «Γιατί κ. Βενιζέλο, κυοφορείτε;»
Βενιζέλος: «Βεβαίως και το εύχομαι και σε εσάς»
Κωνσταντοπούλου: «Τι εννοείτε;»
Βενιζέλος: «Εννοώ ότι κυοφορώ …πνευματικώς και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς», της αποκρίθηκε ο κ. Βενιζέλος. 

Υπήρξε όμως και άλλο ένα επεισόδιο μεταξύ του  Βενιζέλου και της  Κωνσταντοπούλου.
ο Βενιζέλος φέρεται να είπε : "Είστε χυδαίο υποκείμενο! Η ντροπή του κοινοβουλιου και εκπρόσωπος των φοροφυγάδων"
Σχολιάζοντας η Ζωή Κωνσταντοπούλου την κατάθεση Βενιζέλου είπε:

"Κατ επανάληψη δεν απαντούσε. Δήλωνε πως δεν θα απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις της κυρίας και μιλούσε υποτιμητικά για μένα".Ενώ, ο Βενιζέλος στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της επεισοδιακής συνεδρίασης υποστήριξε:
Δημοσιογράφος: Σας καταγγέλει (η Κωνσταντοπούλου) πως δεν απατούσατε στις ερωτήσεις και χρησιμοποιούσατε υβριστικούς χαρακτηρισμούς:
Βενιζέλος: Θα πάρετε τα πρακτικά… Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι ένα πρόβλημα.
Δημοσιογράφος: Ηρεμήστε…!
Βενιζέλος: Ήρεμος είμαι. Νομίζω ότι διασκεδάσαμε πάρα πολύ.

Βέβαια, λίγο πριν την διακοπή για μεσημέρι, υπήρξε νέο φραστικό επεισόδιο Γεωργιάδη Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη συμμετοχή του πρώην συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου στη λίστα Λαγκάρντ. 
Ο Αδωνις Γεωργιάδης βγαίνοντας από την αίθουσα ακούστηκε να λέει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δρίτσα που παρενέβη… «Σας έχει κάνει σαν τα μούτρα της».

Εκείνη την ώρα βγήκε από την αίθουσα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Γεωργιάδης της είπε: 
"Εισαι ένα υποκείμενο χαμηλής στάθμης" και εκείνη του απάντησε: "Είσαι η ντροπή του κοινοβουλίου."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.