Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Διακόπηκε η κατάθεση Βενιζέλου στην προανακριτική


Μεγάλες στιγμές για τα μέλη της προανακριτικής στη Βουλή. 
Η κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ διακόπηκε για λίγα λεπτά εξαιτίας ενός φραστικού επεισοδίου μεταξύ των Κασιδιάρη και Γεωργιάδη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής "εξέταζε" τον Βενιζέλο όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης τον διέκοψε (τον Κασιδιάρη) σχολιάζοντας τις ερωτήσεις του. 

Το προεδρείο για να μην γενικευτεί η σύρραξη διέκοψε τη συνεδρίαση λίγα λεπτά, ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Την ώρα της διακοπής, βγαίνοντας από την αίθουσα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος σχολίασε όταν τον ρώτησαν τι συνέβη:
«Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης... Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ενδοκρινολογία προηγείται της ψυχιατρικής ή το αντίθετο» 
Κατά την επανάληψη όμως της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης  είπε στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής «Δεν θα κάνεις άλλες ερωτήσεις» και τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν για δεύτερη φορά. 

Αμέσως, ο Ηλίας Κασιδιάρης βγήκε από την αίθουσα, πέταξε ένα νερό κάτω και ο Μαρκογιαννάκης τον απέβαλε από την αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.