Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ είναι… μαραμένο....

Ο Συμεών Κεδίκογλου που συμμετείχε στη διαδικασία του κινήματος στα Τρίκαλα έκανε την ακόλουθει δήλωση: «Το ΠΑΣΟΚ είναι… μαραμένο»!
Παρότι έχει έλθει η ανοιξη το ΠΑΣΟΚ είναι μαραμένο μαζί με τα γιασεμιά (κατα το γνωστό τραγουδάκι).  Ο βουλευτής εξήγησε κατά την εισήγησή του στο πλαίσιο του Πολιτικού και Οργανωτικού Προγραμματισμού σε περιορισμένο ακροατήριο (όχι μεγαλύτερο των 30 ατόμων)  ότι ο «μαρασμός των Οργανώσεων του κόμματος» οφείλεται στο γεγονός ότι έφυγαν από το κόμμα πολίτες που προσδοκούσαν οφέλη από την εξουσία που είχε το ΠΑΣΟΚ και τόνισε «πρέπει να ξαναβρούμε τα πατήματά μας, να πλησιάσουμε εκ νέου την κοινωνία και να υπάρξουν και νέα στελέχη γιατί είμαστε “γερασμένο” κόμμα σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και χρειαζόμαστε νέο “αίμα”, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει μέλλον
Πάντως, ο Κεδίκογλου, κάνοντας λόγο για ύπαρξη «Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης», επιτέθηκε σε Ν.Δ. και ΔΗΜ.ΑΡ. ενώ χαρακτήρισε «ηρωική» την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ επί Γιώργου Παπανδρέου που έβαλε την χώρα στο Μνημόνιο γιατί «δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος, παίρνοντας επώδυνα, αλλά αναγκαία για την σωτηρία της πατρίδας μέτρα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.