Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Χατζημαρκάκης: «Προμελετημένα τα γεγονότα στην Κύπρο»

Ο Ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών της Γερμανίας (FDP), Γιώργος Χατζημαρκάκης χαρακτήρισε ως προμελετημένη και προσχεδιασμένη την επιμονή και την εμμονή της Γερμανίας να επιβάλει «τάξη» στο οικονομικό καθεστώς της Κύπρου,  σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma .

Οι μυστικές γερμανικές υπηρεσίες, υποστήριξε, με «παραγγελία» του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, διέρρευσαν μια έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας από τις στήλες του περιοδικού Σπίγκελ στις 3 Νοεμβρίου, και η οποία παρουσίαζε την Κύπρο ως εστία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ παρουσιάζεται ως η γυναίκα που κάνει κουμάντο σε μια χώρα της ΕΕ, κι αυτό της δίνει προβάδισμα ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου, ανέφερε ο Γερμανός ευρωβουλευτής.

«Πρέπει να αναδείξουμε το άδικο που έγινε στην Κύπρο» είπε, ενώ αναφερόμενος στην αποστολή εμπειρογνωμόνων που εγκρίθηκε από την Ευρωζώνη, ανέφερε ότι η 
Κύπρος δεν χρειάζεται δημόσιους υπάλληλους της ΕΕ. «Στην Ελλάδα η ίδια ομάδα δεν απέδειξε ότι είναι απαραίτητη», κατέληξε ο Χατζημαρκάκης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.