Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Γελάει όλη η Ελλάδα με το ψεκασμένο σχέδιο δήθεν δολοφονίας του κουρασμένου


Με τα περί δολοφονικής απόπειρας κατά του Καραμανλή δεν θέλαμε να ασχοληθούμε, θεωρώντας την αστείο πρωταπριλιάτικο. 
Όμως καθώς η συζήτηση περι του κινδύνου που διέτρεξε ο πρώην καταλληλότερος φουντώνει θα θέλαμε να διαβάστε το παρακάτω. 
Ξετινάζει όλο το παραμύθι περί κάποιων κακών που ήθελαν λέει να εξαφανίσουν τον Καραμανλή. 
ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ; ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 2007-2009 ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ; Εδώ για άλλη μία φορά το αποκαλυπτικό γράφημα http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=493975  
 
Όπως λέει ένα σχόλιο "με άλλα λόγια δηλαδή οι δικαστές στηρίχθηκαν στον αστείο παυλόπουλο, στον ανεκδιήγητο κοραντή, στη φρουρά του "άστο γι` αργότερα" και στους παντελώς αναξιόπιστους 'ρώσους πράκτορες"! αυτό που κάνει εντύπωση πάντως δεν είναι η απόπειρα του ραφηνάτου να καταστεί ο αρχηγός των εν Ελλάδι ψεκασμένων... αυτό το γνωρίζαμε...αυτό που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι η στάση κάποιων δικαστών. Είχαμε συνηθίσει δικαστές να καλύπτουν τα σκάνδαλα της περιόδου του κουρασμένου της Ραφήνας, αλλά να μας βγουν και ψεκασμένοι; Ή μήπως απλά κάνουν και πάλι εξυπηρετήσεις στον καταστροφέα της Ελλάδας;"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.