Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Θα μετέχει ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση;

Επειδή γνωρίζουμε ότι έχετε αγωνία, θα σας πληροφορήσουμε ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει δεύτερες σκέψεις ως προς την συμμετοχή του  στην κυβέρνηση, μετά την πεισματική άρνηση του Φώτη Κουβέλη να κάνει το ίδιο, και τις επισημάνσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την εικόνα που θα έδινε το κόμμα «συμπράττοντας» μόνο του με τη ΝΔ σε κρίσιμα θέματα, χωρίς την στήριξη της ΔΗΜΑΡ.

 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθιξε το θέμα σε κλειστή σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του, στον απόηχο των τελευταίων δημοσκοπήσεων αλλά των διαδικασιών του Σαββατοκύριακου, όπου η κριτική για την άκριτη στήριξη στη ΝΔ ήταν έντονη. Μάλλον όμως, το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου στη σημερινή «σύσκεψη προετοιμασίας» στην Ιπποκράτους, ενόψει της συνάντησης των αρχηγών το απόγευμα.
Έτσι, ενώ όλοι ήταν προετοιμασμένοι και πεπεισμένοι ότι ο Βενιζέλος θα διεκδικήσει τη θέση αντιπροέδρου της κυβέρνησης αλλά και πιθανά υπουργού των Εξωτερικών στον επικείμενο ανασχηματισμό, αρχισαν από την Ιπποκράτους να διαρρέουν για την παρουσία του σε κυβερνητικό σχήμα ότι «για τον πρόεδρο, δεν είναι αυτό που προέχει»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.