Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Ο Ανδρέας Παπανδρέου κυβερνά και σήμερα…

Το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου ως πρωθυπουργού της χώρας υπερασπίζεται με σθένος ο πρώην στενός του συνεργάτης Γιάννης Καψής.
 
«Ο Ανδρέας Παπανδρέου κυβερνά και σήμερα, έκανε το ΕΣΥ», υποστηρίζει, σημειώνοντας ότι είμαστε η τρίτη χώρα σε αποτελεσματικότητα ΕΣΥ και χαρακτηρίζοντας κοινωνικό επίτευγμά του τα ΚΑΠΗ.
Δίνοντας εξηγήσεις για τις αιχμές που αφήνει στο βιβλίο του περί …δολοφονίας του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός σημειώνει : «θεωρώ τον θάνατο του Ανδρέα σαν μία δολοφονία κατά δόσεις», κάνοντας λόγο για δύο αντικρουόμενες ιατρικές γνωματεύσεις, μία των Γερμανών και μία των Άγγλων. «Ο Κρεμαστινός του έδωσε μία “κάρτα με μονάδες” και αυτές τις εξάντλησε πολύ γρήγορα ο Αντρέας, αν όχι, μπορεί να ήταν ακόμα ζωντανός», λέει, θυμίζοντας πως εγχειρισμένος στην καρδιά έκανε καινούρια προεκλογική εκστρατεία. «Εμείς ξέρουμε τι προσπάθεια έκανε για να βγει και να μιλήσει, μία μέρα πριν και μία μετά ήταν άρρωστος. Θα μπορούσε να έχει ζήσει πολύ περισσότερο», λέει…
Όσο για το σημερινό ΠΑΣΟΚ, εκτιμά πως ακόμα υστερεί σε εκείνο τον χείμαρρο που προέρχεται από τη νεολαία, χαρακτηρίζοντας ως το μεγάλο στοίχημα για το κόμμα να βρει τον δρόμο του. «Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας πολιτικός που διδάσκεται αλλά δεν αντιγράφεται. Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι ηγέτες»…
πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.