Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Σαμαράς: Βγήκαμε από την εντατική, όχι από το νοσοκομείο

O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα λιτότητας μιλώντας στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι σιγά σιγά να υπάρξουν μέτρα ανακούφισης.
 
«Ζούμε οδυνηρές μέρες και αυτό τον πόνο τον νιώθω πρώτος εγώ» , είπε ο Σαμαράς ο οποίος υποστήριξε ότι «η χώρα βγήκε από την εντατική αλλά όχι και από το νοσοκομείο» τονίζοντας ότι οι προσπάθειες πρέπει να συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

«Είμαι ρεαλιστής και λέω την αλήθεια» ανέφερε ο πρωθυπουργός ο οποίος υποστήριξε ότι «μπροστά μας τώρα έχουμε το στοίχημα της ανάκαμψης».
Ο Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σε αυτούς που μας κουνούν το δάκτυλο τους βάζουμε στη θέση τους. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να απολογούμαστε στις συνιστώσες του ασυγκράτητου του λαϊκισμού».
 
«Εχουν κάνει σημαία τους την ανομία, στεναχωριούνται όταν συλλαμβάνονται δραπέτες, άλλα λένε στο εσωτερικό της χώρας και άλλα στο εξωτερικό, εμφανίζονται με πολλά πρόσωπα και δεν υπάρχει άποψη που να μην έχουν αλλάξει» τόνισε, ενώ υποστήριζε απευθυνόμενος προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ότι «χωρίς τη Νέα Δημοκρατία δεν θα είχε σωθεί η χώρα», χωρίς πάντως να υποβαθμίσει τη σημασία της υπέρβασης που έκαναν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Δημοκρατική Αριστερά.
 
Αναφερόμενος στην πορεία για το 9ο συνέδριο ο Σαμαράς κάλεσε τα μέλη του κόμματος να αναλογιστούν πού βρέθηκε η ΝΔ το 2009 και τα απανωτά χτυπήματα που δεχόταν και πόσο γρήγορα κατάφερε να κρατηθεί όρθια.
Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία στην πορεία προς το συνέδριό της «πάει να ενώσει το λαό, χτίζουμε την Ελλάδα του 2020».
 
Επειδή αυτές οι παρομοιώσεις με χειρουργεία, νοσοκομεία, εγχειρήσεις και γύψους μας προκαλούν αλλεργία, καλό θα ήταν ο Σαμαράς να φροντίσει να μαζέψει τα χρήματα που πρεπει από την φοροδιαφυγή και την διαφθορά και να προχωρήσει και καμιά μεταρρύθμιση, αφήνοντας τα ιατρικά και τα γιατροσόφια...
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.