Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Η απογοήτευση ενός νεολαίου συνέδρου

Λάβαμε το παρακάτω κείμενο με μαιλ και το αναδημοσιεύουμε, όχι για να προσθέσουμε άλλη μια καταγγελία στις εκατοντάδες, αλλά γιατί αυτός ο νέος άνθρωπος είναι το μέλλον του κόμματος και αν έχει απογοητευθεί από το ανακυκλωμένο υλικό, τους νέους με τις συμπεριφορές των παλιών (σημειώνουμε ότι κανεις ποτέ δεν είχε τολμήσει απο το...βαθυ -παλιό ΠΑΣΟΚ τέτοια μεθόδευση) τότε το κόμμα έχει αυτοκαταδικαστεί σε εξαφάνιση.

Ημουν και εγώ στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ προερχόμενος από τον χώρο της σπουδάζουσας Νεολαίας. Χειροκρότησα με πάθος το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Νίκο Ανδρουλάκη για το σθένος και το πάθος με τα οποία υποστήριξε δύο σημαντικές αποφάσεις.

Τα ασυμβίβαστα μεταξύ κράτους και κόμματος και την σταυροδοσία απέναντι, όπως είπε και ο ίδιος, στους μηχανισμούς και τις λίστες.Σήμερα είμαι απογοητευμένος από τη στάση του. Και αυτό γιατί και τις δύο προτάσεις του δεν τις υποστήριξε στη πράξη.

Όπως διαπίστωσα πριν λίγες ημέρες είχε και ο ίδιος λίστα(http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=215381&catID=1). Η απογοήτευση μου σε όλο της το μεγαλείο. Το χειρότερο είναι ότι η απόφαση για το ασυμβίβαστο, με την οποία κέρδισε και το κλίμα του συνεδρίου, δεν την υποστήριξε στην εφαρμογή της.
Όπως θα δείτε και στη παραπάνω λίστα, πρόσωπα που στήριξε κατέχουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θέσεις στο κράτος.Χαρακτηριστικά, το μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης είναι και μέλος ΔΣ του ΟΛΘ(http://www.thpa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=69&lang=el)Ο Σιάκας Γιώργος είναι μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Κιλκίς(http://www.goumenissa.eu/blog/?p=28236)Ο Βογανάτσης Δημήτρης είναι μέλος στο ΔΣ της Τράπεζας Αττικής (http://www.atticabank.gr/index.asp?a_id=223).Φ) και στις 22 Φεβρουαρίου, λίγες ημέρες πριν το συνέδριο, διορίστηκε μέλος ΔΣ στην ΓΑΙΑΩΣΕ Α.Ε(http://static.diavgeia.gov.gr/ doc/%CE%92%CE%95%CE%9401-%CE% 961%CE%A5).
Το ερώτημα που υπάρχει είναι εάν ο Νίκος Ανδρουλάκης το γνώριζε. Αν όχι, πως σκέφτεται να το αντιμετωπίσει σήμερα; Μαθαίνουμε ότι η απόφαση για πλήρη ασυμβίβαστο τείνει να μετατραπεί σε ποσόστωση. Ήταν η αρχική πρόταση του συνεδρίου, η οποία καταψηφίστηκε και υπερψηφίστηκε η πρόταση Ανδρουλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.