Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Παγκαλος Δεν μου αρεσει ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Την απογοήτευσή του για το συνέδριο και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99.5, είπε πως «για πρώτη φορά είδα άδειες καρέκλες» και προσέθεσε δηκτικά ότι «οι ίδιοι άνθρωποι, στις ίδιες θέσεις, είναι αυτοί που πήγαν το κόμμα από το 40% στο 8%».
.
«Είναι ένα συνέδριο αυτών που έχουν εμμονή στην ιδιότητα του μέλους και του στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Ναι, ανάμεσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. Αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε το σημερινό ΠΑΣΟΚ ούτε αυτοί που είδα στο συνέδριο ούτε αυτά που άκουσα. Ούτε ο πρόεδρός του ο σημερινός. Κανείς δεν μου αρέσει από αυτούς» ανέφερε και σχολίασε «το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου είναι το ΠΑΣΟΚ του 2007».


«Το όλον ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου είναι μικρό κόμμα, βεβαίως. Και θα γίνει ακόμη μικρότερο, εάν συνεχιστεί αυτή η νοοτροπία. Βλέπω στις ίδιες θέσεις, τους ίδιους ανθρώπους που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ από το 40% στο 8% και το πάνε παρακάτω» ανέφερε.
Σχολιάζοντας την παραίτηση της Μαριλένας Κοππά από τη θέση της επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, την απέδωσε στη «μικροπρέπεια και εσωστρέφεια» που δεν δικαιολογείται, όπως είπε.
«Στην Κεντρική Επιτροπή εξελέγη η "σάρα και η μάρα". Θα έπρεπε να υπάρχει χώρος και για τους ευρωβουλευτές, διότι δεν είναι και τεράστιος αριθμός. Είχες την αίσθηση, όμως, ιδιαίτερα από κάποιες ομάδες νεολαίων ότι ήσουν σε άλλο κόμμα. Ότι ήσουν εκεί για να εξοντωθείς, για να βληθείς, για να απομονωθείς και για να εξαφανιστείς» υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.