Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Πεταλωτης Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑΤΑ

Σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για τον Κ. Καραμανλή ο Γιώργος Πεταλωτης σημείωσε:

"Ευέλικτος, υπάκουος και βολικά ακαλλιέργητος ο Τσίπρας καλπάζει προς το Κέντρο και την εξουσία..."

Ο δε κ. ΣΑΜΑΡΑΣ με την καθέδραν διδασκαλία πολιτικής και ηθικολογίας έσπασε κάθε κοντέρ, ξεχνώντας προφανώς την τεράστια "εκτίμηση" που του επέδειξε ο τιμώμενος, όταν ως Πρόεδρος Δημοκρατίας του ζήτησε να περάσει έξω (όχι τόσο ευγενικά) από τη σύσκεψη των τότε πολιτικών αρχηγών, λόγω των χειρισμών του ως Υπουργού Εξωτερικών κατά την διάλυ
ση της Γιουγκοσλαβίας και την απώλεια της μοναδικής ευκαιρίας να επιβάλλουμε τότε το όνομα των Σκοπίων (ασχέτως αν μετά το έκανε σημαία με την ΠΟΛ.ΑΝ). Χειρισμοί αντίστοιχης δεινότητας και φωτεινότητας με τον μηδενισμό του ελλείμματος στα Ζάππεια.

Πιστεύω δε, ότι θα ήταν πολύ πιο ουσιαστική και για την μνήμη του τιμώμενου αλλά και για την πολιτική αλήθεια, από ότι τα χθεσινά λιβανίσματα, η προβολή μιάς από τις πολλές κοινοβουλευτικές κόντρες του τιμώμενου με τον Ανδρέα Παπανδρέου, μάθημα πολιτικής και ιδεολογικής αντιπαράθεσης για όλους μας.
http://www.parapolitiki.com/2013/03/istoriki-omilia-tsipra-gia-konstantino-karamanli.html#.UTka8_tWME0.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.