Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ και ΣΟΥΛΑΔΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ......«Συνεδρίου το Ανάγνωσμα».

Για ΕΠΟΣ το πηγαίνανε σε φαρσοκωμωδία καταλήγει.

Καλά δε το ήξερες;, θα ρωτήσετε. Να σας πω, ήξερα  ότι το έπος δεν θα τους βγει για αντικειμενικούς και κυρίως υποκειμενικούς λόγους. Δεν μπορούσα να φανταστώ όμως ότι θα καταλήξουν στο άλλο άκρο.

Δεν είναι μόνο ότι δεν ξέρουν και δεν μπορούν οι άνθρωποι. Είναι ότι δεν ενδιαφέρονται και δεν θέλουν. Ο καθένας την πάρτη του, άντε και τον κολλητό του. Τον Βαγγέλη τον είχανε μπροστά για πρόσχημα. Το ίδιο βεβαίως κάνει και ο Βαγγέλης με τους ομαδάρχες του. Το ΠΑΣΟΚ είναι το όχημα για να εξυπηρετηθούν οι επιμέρους προσωπικοί τους στόχοι.  Με αυτά τα μυαλά όμως και ο Βαγγέλης πήγε άπατος σε σχέση με τους στόχους που είχε βάλει και το ΠΑΣΟΚ έχασε μια ακόμα από τις ελάχιστες ευκαιρίες που του έχουν απομείνει.

Και βεβαίως ας μην αναζητούν ευθύνες αλλού, ολόδικές τους είναι. ΜΟΝΟΙ τους τα μεθόδευσαν έτσι. Ξερόλες, αλαζόνες  και παρτάκηδες δεν άκουγαν καμιά άλλη φωνή όλο αυτό το διάστημα. Τώρα εισπράττουν αυτό που τους αναλογεί.

Μετά από φωνές, διαμαρτυρίες και πολύ ξεφωνητό αναγκάστηκε η ΕΚΑΠ με καθυστέρηση 48 ωρών να ανακοινώσει την νέα σύνθεση της Κ.Ε. Η ανακοίνωση αυτή και  ότι ακολούθησε εξηγεί πλήρως τους λόγους της καθυστέρησης. Μια μερίδα κολλητών του Βαγγέλη «ρίχτηκε» στην σταυροδοσία από τις άλλες ομάδες του αρχηγού και έμεινε εκτός Κ.Ε. Δεν είναι μόνο ότι δεν εκλέχτηκαν αλλά έγιναν και ρόμπες ξεκούμπωτες γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα περιφέρονταν στους ορόφους της Ιπποκράτους  ισχυριζόμενοι ότι έχουν στο τσεπάκι τους εκατοντάδες σταυρούς. ‘Έχουν αφηνιάσει τώρα και ψάχνουν  να βρουν ποιοι από τους εκλεγμένους είναι στην κατηγορία που περιλαμβάνει  το «ασυμβίβαστο» ώστε να τους καταγγείλουν. Να φύγουν αυτοί, να μπούμε εμείς είναι το σύνθημα.
Τα περί "ασυμβιβάστου" και τα περί σεβασμού των αποφάσεων του Συνεδρίου τα πετάνε οι μισοί του Ευάγγελου στο καλάθι των αχρήστων για να μείνουν στην Κ.Ε και οι άλλοι μισοί δικοί του τα χρησιμοποιούν για να γίνουν εκείνοι χαλίφηδες στη θέση των χαλίφηδων...

Έτσι λοιπόν με αυτά τα στελέχη και αυτές τις λογικές προχωρεί η «ανασύσταση» του Ευάγγελου. Το τι θα παραχθεί θα το δούμε τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Θα διαπιστώσετε πόσο  «κυρίαρχος» είναι ο Βενιζέλος στο επτάκτινο ΠΑΣΟΚ, θα έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε τι θα λένε τα εξωνημένα  δημοσιογραφικά παπαγαλάκια.

Ασφαλώς για τα τραγελαφικά που έρχονται θα  μας πουν ότι φταίει και πάλι ο Γιώργος Παπανδρέου... 
Αλλά  η γύμνια τους είναι τόση πια που μόνο γέλιο προκαλούν.
από alzap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.