Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Εχει αλλεργία το "νέο" ΠΑΣΟΚ στην Δημοκρατία;Η ανασύσταση στο ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε κάθε φαντασία....
Η απόφαση για το ασυμβίβαστο που έλαβε το συνέδριο μετατράπηκε σε ...ποσόστωση, σύμφωνα με το μήνυμα που ελαβαν τα μέλη του νέου οργάνου.

"Αγαπητές συντρόφισσες, Αγαπητοί σύντροφοι,
Σύμφωνα με το παράγραφο 3 του άρθρου 16 του καταστατικού που εγκρίθηκε στο συνέδριό μας :
«Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, όσοι κατέχουν κατόπιν διορισμού, θέση στην Κυβέρνηση ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ¼ του συνόλου των μελών.»


Προκείμενου να τηρηθεί η συγκεκριμένη πρόβλεψη σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε άμεσα εάν κατέχετε οποιαδήποτε θέση και ποια , στο δημόσιο ή στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα .
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Γιάννης Σουλαδάκης
Πρόεδρος ΕΚΑΠ"

Τώρα αυτό πότε το είπατε, πότε το συμφωνήσατε .....εμείς που είμασταν στην αίθουσα, δεν το γνωρίζουμε. Βέβαια, και εσεις γνωρίζετε ότι δεν λήφθηκε τέτοια απόφαση. Απλά επιθυμείτε να παραμείνουν μέσα στο όργανο οι κολλητοί σας....

Είναι τιμιότερο να ομολογείστε ότι θέλετε ένα μικρό χειραγωγούμενο όργανο. Είναι τιμιότερο να ορίσετε και τα μέλη του. Είναι επίσης, τιμιότερο να αναστείλετε κάθε διάταξη του καταστατικού και να "κυβερνήσετε" μόνοι. Δεν χρειάζεται να ευτελίζετε τις διαδικασίες και να υποτιμάτε την νοημοσύνη όλων.
Και μια μικρή επισήμανση για τον πρόεδρο της ΕΚΑΠ και τους "αγώνες" του....τα στερνά τιμούν τα πρώτα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.