Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Τα μάζεψε ο Ανδρουλάκης με …ανταλλάγματα ;

 
 
 
Το Σάββατο το βράδυ, ο Νίκος Ανδρουλάκης και η ομάδα του - δεν θα λέγαμε με τον πιο πολιτισμένο πολιτικά τρόπο – κατέθεσε την πρόταση για πλήρη αποδέσμευση των στελεχών που θα απαρτίζουν το νέο όργανο από οποιασδήποτε  κρατική και κυβερνητική θέση εξουσίας. Η πρόταση έγινε αποδεκτή από το συνέδριο. Και ήταν λογικό, αφού η χρόνια σύνδεση κόμματος και κράτους είχε αφήσει τραύματα στην παράταξη.
 
Βέβαια, η απόφαση αυτή οδήγησε διάφορα στελέχη, ακόμη και του στενού περιβάλλοντος του Βενιζέλου – να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους.
 
Ξαφνικά όμως, ο διορισμένος - και γενικά  εκτός τόπου και χρόνου - Πρόεδρος της ΕΚΑΠ και ο Πρόεδρος του Προεδρείου του συνεδρίου παρουσιάζονται να μη γνωρίζουν ακριβώς, την απόφαση που ψηφίστηκε και την ζήτησαν από τον ίδιο τον Ανδρουλάκη !!! (έτη φωτός μπροστά αυτή η παράταξη στα οργανωτικά, αλλά και στις ίντριγκες ).
 
Ο Ανδρουλάκης, τόσο επειδή ενέπιπταν και " δικοί του"  στην περίπτωση, αλλά όπως λένε οι κακές γλώσσες,  περισσότερο επειδή έκανε το deal για την θέση του Γραμματέα, τα μάζεψε τεχνιέντως.
 
Αυτή είναι η νέα γενιά στελεχών που οραματίζεται ο Βενιζέλος ;
Μήπως αυτόν δεν είχαν καταλάβει όλοι ότι φωτογράφιζε ο Βενιζέλος όταν έλεγε ότι ο επόμενος Πρόεδρος θα είναι 30χρονος ;
 
Και οι πρωτοκλασάτοι ;
Άκρα του τάφου  σιωπή ! τα ονομάζουν απλά ,,οργανωτικά θέματα,,. Και κοιτούν αλλού.  
 
Μόνο οι Καρχιμάκης και Παναγιωτακόπουλος  διαμαρτύρονται…. Αλλά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ακούει.
 
Ενώ, οι κακές γλώσσες πάλι, θέλουν για πρώτη φορά στην ιστορία της παράταξης, όλες τις θέσεις ΠΣ και Τομέων να της πάρει η πλειοψηφία. Αν συμβεί αυτό, τότε το μήνυμα του Βενιζέλου είναι σαφές. "Σηκωθείτε να φύγετε".

1 σχόλιο:

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.