Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Δεν ακολουθούν το ασυμβίβαστο εκλεγμένοι στη ΚΕ έρχονται ενστάσεις

Διαφορετικές εκδοχές,απόψεις και εισηγήσεις για το τι έγινε ή δεν έγινε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αλλά και για το τι θα γίνει από τώρα και μετά, επικρατεί στο στρατόπεδο του Βαγγέλη Βενιζέλου που πλέον οι συνεργάτες του έχουν τριχοτομηθεί και ο καθένας ανάλογα με ποια θέση βρίσκεται δίνει τον άλλον, διαφωνώντας η συμφωνώντας και παράλληλα να έχουν σημειωθεί πολλά ευτράπελα ανάμεσα σε στελέχη που πρόσκεινται στον κ. Βενιζέλο που τώρα δεν μιλιούνται καν μεταξύ τους.
Όλες οι ηγεσίες έχουν παρόμοια φαινόμενα κατά καιρούς ιδίως όταν έχουν πολλά χρόνια στην εξουσία. Τόσο πολύ όμως, πρώτη φορά ίσως όπως παρατηρούν έμπειροι που βρίσκονται στην Ιπποκράτους . Το τελευταίο περιστατικό που παρατηρούν ορισμένοι είναι το θέμα του ασυμβίβαστου. Η απόφαση που ελήφθει στο συνέδριο με ψηφοφορία μετά από πρόταση του κ. Νίκου Ανδρουλάκη ήταν κανείς που πληρώνεται από το κράτος και μετέχει σε οργανισμούς δημοσίου να μην μπορεί να είναι υποψήφιος και μέλος της ΚΕ . Να έχει ταυτόχρονα και κομματική ιδιότητα.
Η απόφαση που ελήφθει μετά την ψηφοφορία, ατόνισε στη συνέχεια και ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης έλεγε στους διαδρόμους του ΣΕΦ ότι δεν αφορά μέλη ΔΣ αλλά προέδρους αντιπροέδρους, διευθύνοντες σύμβουλοι κλπ.
Ωστόσο ο μόνος που είχε από την πρώτη στιγμή αντιδράσει και παραιτήθηκε αμέσως από την κομματική υποψηφιότητα , ήταν ο στενός συνεργάτης του κ. Βενιζέλου Στέλιος Αγγελούδης που είχε την ευθιξία και παραιτήθηκε.
Μόνο αυτός , όπως παρατηρούν συνεργάτες του κ. Βενιζέλου κανείς άλλος μέχρι τώρα, ενώ όσοι έχουν εκλεγεί υπάρχουν αρκετοί που δουλεύουν στο κράτος και οργανισμούς πρόνοιας η άλλους που μισθοδοτούνται με κρατικό χρήμα. Αυτοί δεν παραιτήθηκαν τουλάχιστον ακόμη και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται αντιδράσεις έτσι ώστε να επιλέξουν τα μέλη της ΚΕ. Με το κόμμα ή με το κράτος …
Πηγη Πρωταγωνιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.