Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Νεα Επιστολη: κραυγη αγωνιας για την μη συμβατη με τις αποφασεις του συνεδριου στελεχωση της ΚΕ

Αφού “ξέχασαν” να ανακοινώσουν τα νέα μελή της ΚΕ ΠΑΣΟΚ την ιδια μερα αποδεδείχθηκε ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο!
Η ανασύσταση ήταν “έπεα πτερόεντα” κοινώς “λόγια του αέρα η αέρας κοπανιστός”!
Η εφορευτική επιτροπή έγραψε “στα παλιά της τα παπούτσια” την απόφαση του συνέδριου για διαχωρισμό της συμμετοχής των αξιωματούχων της κυβέρνησης από τη νέα ΚΕ  και ανακοινώσε απόφαση με την οποια “εκλεγεί” και αυτους που είναι έμμισθοι υπάλληλοι της κυβέρνησης και “υποχρεωμένοι” στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τους πέριξ αυτού!

Μάλιστα παραπέμπει όσους διαφωνούν με τις επιλογές του διευθυντηρίου για ενστάσεις !
Γεγονός που εκλαμβάνεται ως ειρωνεία και αλαζονεία !
αναρωτιέμαι:
-τι χρειαζόταν το συνέδριο όταν η επιδίωξη είναι ο έλεγχος ενός μικρού και συρρικνωμένου κόμματος δορυφόρου του Σαμαρά?
-πόσο εννοούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την επανασύσταση του κόμματος με την κοινωνία όταν παρά την απόφαση του συνέδριου “στελεχώνει” το κορυφαίο όργανο την  Νέα ΚΕ ΠΑΣΟΚ με
*αξιωματούχους της κυβέρνησης Σαμαρά
* στελέχη συμβούλους υπουργείων,
*πρόεδρους, αντιπρόεδρους
* μελή διορισμένων κυβερνητικών συμβουλίων,
*με δ/ντες συμβούλους ,διοικητές ,υποδιοικητές και εντεταλμένους¨? κτλ
δηλαδή όλος ο καβγάς της ανανέωσης ήταν η “απομάκρυνση Αγγελουδη” ο εξοβελισμός του εκλεγέντος υποψήφιου  Οφιδη¨?
…και οι επώνυμοι έμμισθοι Ηρακλείδεις θα συμμετέχουν στο νέο όργανο περιφρονώντας την ισχυρή και με “καραμούζες”  απόφαση των σύνεδρων για αυτόνομο πάσο?
Δυστυχώς είναι αρκετοί οι “αξιωματούχοι” που ταυτίζουν ρόλους και ιδιότητες!
Μεταξύ των άλλων και ενδεικτικα μπορείτε να μ ενημερώσετε αν οκ  Φέλωνης έχει ρολό στον ΟΠΑΠ Η κ Βρυωνη μηπως? κ Τζελεπής στον ΟΓΑ   ,ο κ Τολκάς. η η κ Χαλατση.ισως κτλ….
Αλλά και στο κομμάτι της νεολαίας μήπως πρέπει να ανατρέξετε να δείτε πόσοι είναι σύμβουλοι Υπουργείων.  Θα το αποφύγω λογω του νεαρού της ηλικίας ….Μπορώ να συμβάλλω αν χρειαστεί.
Μια πρόχειρη ανάγνωση με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το σύνολο των στελεχών του κρατικού μηχανισμού με μηνιαία αντιμισθία ξεπερνά τους 15!
Σας ζήτω να δημοσιεύσετε την κρίση μου ως υστάτη κραυγή αγωνιάς για  να κρατηθεί αναμμένη η φωτιά ενός ΠΑΣΟΚ που βλέπει την κοινωνία και εμπνέεται από τις αρχές του δημοκρατικού σοσιαλισμού που ίδρυσε ο Α Παπανδρέου
Είναι κρίμα νέα παιδια που αφού εκλεχτήκαν ξεχνούν να υπερασπίσουν το αυτόνομο κομμα!Σιωπουν!Δαπανησαν χρονο και φασαρία για τα ποσοστά εκλογής και σιωπούν στη μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ  .
Όσο και αν η δημοκρατία των τηλεοράσεων παρουσιάζει ως ανανέωση όσους δεν ασχολήθηκαν με τη πολιτική ταυτότητα του πασοκ  αλλά με τα ποσοστά εκλογής τους ,δεν αντιγράφουν απλά τις παθογένειες των προηγούμενων αλλά θυσιάζουν τη παράταξη στη νεοφιλελεύθερη επέλαση Μερκελ-Σαμαρά!
Ζήτω να δημοσιεύσετε την επιστολή μου αυτή ως μήνυμα ότι η φωτιά της δημοκρατικής παράταξης υπάρχει …..και θα βρει το δρομο για τη συνεχεια της!Γιατι υπαρχει και αλλος δρομος που εκφραστηκε και μεσα στο συνεδριο και τον διεκδικει η κοινωνια!
Θ Καμπανιας . μελος ΠΑΣΟΚ απο το 1974

2 σχόλια:

  1. μην ξεχνατε συντροφοι και αλλους διορισμενους νεολαιους που αμοιβονται κανονικα την ωρα που η γενια τους πειναει. ο βογανατσης, ο σαουλιδης, ο σιακας ειναι αραχτοι σε δσ νοσοκομειων, λιμανιων, του οσε, της αττικης τραπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που κάποιοι ανάμεσα στις οχλαγωγίες από επαγγελματίες κλακαδόρους διέκριναν την ανάγκη για αλλαγή που εκφράστηκε. Οι χιλιάδες που ψήφισαν στις εκλογές συνέδρων έδειξαν ότι ο κόσμος ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΣΟΚ. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να σταματήσουν τα λάθη. Δε μπορεί στην Κεντρική Επιτροπή να υπάρχουν υψηλόβαθμα στελέχη του δημοσίου. Ή υπηρετείς το κράτος και αμείβεσαι από αυτό ή συγκρούεσαι μαζί του. Εδώ και τώρα να εφαρμοστεί το ασυμβίβαστο. Οι μεσοβέζικες λύσεις μας έφεραν εδώ. Ο κόσμος πεινάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.