Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

OI ΔΟΛοφονοι ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !...

Ο συρφετός που διαφεντεύει το ζήτημα της ενημέρωσης του ελληνικού λαού, εδώ και πολλές δεκαετίες, στην νέα του, εμπαθέστατη, πλην, όμως, απέλπιδα, προσπάθειά του να πλήξει το Γ. Παπανδρέου, ξεβρακώθηκε πλήρως !

Μέσα από μια, απόλυτα, σκηνοθετημένη επιχείρηση παραπληρο-φόρησης της κοινής γνώμης και σε αγαστή συνεργασία, το λεχριταριό των καταληψιών της Ιπποκράτους και οι αδίστακτοι κακοποιοί της αλήθειας, του ΔΟΛ, έδρασαν συνωμοτικά, ατιμωτικά και, εν πολλοίς, εγκληματικά.

Οι λεχρίτες έδωσαν το, τάχα, στοιχείο, για τα έξοδα των 200.000 € της Κόστα Ρίκα, ο αρχικομιστής του, το μπουμπούνιξε στα "Νέα", ενώ οι κουφάλες των 8, το έκαναν βούκινο στον αέρα. Φυσικά, η όλη υπόθεση τέθηκε, συζητήθηκε και εγκρίθηκε, σε σουϊτες, γραφεία, κονκλάβια... Παντού !

Οι Πεπόνηδες, άραγε, αντιλήφθηκαν κάτι, από την έκνομη (και ομολογημένη...), δράση τους ?...

Να τονιστεί, πως στον αναφερόμενο συρφετό, εντάσσονται όλοι "αφεντικά και δούλοι", Ψυχάρηδες και Πρετεντέρηδες, αλλά και Τρέμηδες και Παπαχρήστοι κι όλα τα ρεντίκολα της στημένης και εξωνημένης δημοσιογραφίας, των φιλτραρισμένων αλλά και των κατασκευασμένων ειδήσεων και πληροφοριών !

Είναι αδίστακτοι κι αισθάνονται, ακόμα, παντοδύναμοι και άθικτοι ! Ας είναι καλά, ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος !...

Φτάνουν στην έσχατη πρόκληση, να ομολογούν μια παράνομη πράξη, ένα έγκλημα και να ειρωνεύονται κιόλας και το θύμα και την κοινή γνώμη ! Η περίπτωση του σκατοκέφαλου και ελαττωματικής έκδοσης "παγουρά" είναι χαρακτηριστική : σαν να μην συνέβη τίποτα !...

Οι άλλες, οι κουφάλες του χρεοκοπημένου βρωμοκάναλου, αφού έδωσαν το ρεσιτάλ της παραπληροφόρησης, η μία, αναμεταδίδοντας τη "στημένη διαρροή" των βενιζέλων, στον "παγουρά" κι ο άλλος, παίρνοντας τη σκυτάλη, κατακεραυνώνοντας τα "υπέρογκα έξοδα του Γιώργου στην Κόστα Ρίκα", τώρα, μετά τα αποκαλυπτήρια, μετά την ομολογημένη, πια, "πουστιά", τίποτα, τσιμουδιά !

Μ΄ αυτά κι μ΄ αυτά, όμως, αποδεικνύονται δύο πράγματα : πρώτον, πως οι "σκατάδες", όσο κι αν πολλαπλασιάζουν τη δράση και την παραγωγή τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να επισπεύδουν
το πνίξιμό τους, μέσα στον ίδιο το "βόθρο" τους και δεύτερον, πως ο Γ. Παπανδρέου, κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύεται όλο και πιο καθαρός, όλο και πιο αληθινός, όλο και πιο δικαιωμένος !...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.