Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Nίκος Παπανδρέου: Χτυπάνε τον Γιώργο για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ γιατί τον φοβάται ακόμη το σύστημα

 
Ο αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου είναι, όπως ήταν φυσικό, πολύ θυμωμένος με τις επιθέσεις που δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και με τις διαρροές εναντίον του, ότι τάχα ξόδεψε τα χρήματα σε άλογες δαπάνες και ταξίδια.

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε ο Νίκος Παπανδρέου μίλησε στον Γιώργο Παπαχρήστο των Νέων και υποστήριξε ότι ο αδελφός του δέχεται ανοίκειες επιθέσεις με προφανή στόχο την ηθική και πολιτική του απαξίωση.
 
«Η ΝΔ χρωστάει περισσότερα από το ΠΑΣΟΚ, 124 εκατομμύρια. Και ούτε λόγος! Πού πήγαν αυτά τα χρήματα; Μαύρη τρύπα έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το ΚΚΕ. Γιατί όμως μιλάμε μόνο για το ΠΑΣΟΚ; Πάλι για να χτυπήσουν τον Γιώργο, που φαίνεται ότι φοβίζει ακόμη το σύστημα».
 
Ο Νικος Παπανδρέου εξήγησε ότι το χρέος του ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε γιατί πληρώνονταν υπάλληλοι, μετακινήσεις ψηφοφόρων, διαφημιστικά για εκλογές, γκάλοπ».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.