Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Πάγκαλος υπέρ Παπανδρέου για τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ

Υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου τάχθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο  Βενιζέλος  «κάκιστα ξεκίνησε το θέμα» της «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Πάγκαλος  στην εκπομπή «ΝΕΤ στα γεγονότα» τόνισε ότι «ο Βενιζέλος κάκιστα ξεκίνησε το θέμα και ότι το έκανε επειδή υπάρχουν διαρροές και φήμες στον Τύπο, τις οποίες όμως έπρεπε να τις απορρίψει και να τις στιγματίσει.

Σε ερώτηση σχετική με το εάν το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε αρκετά χρήματα από τις επιχορηγήσεις, απάντησε:
«Το ΠΑΣΟΚ βεβαίως έπαιρνε πολλά εκατομμύρια. Ηταν κόμμα του 43%».
Επίσης, απάντησε στο εάν θα έπρεπε να πάει το θέμα της «μαύρης τρύπας» στον εισαγγελέα, υποστηρίζοντας πως πρέπει «να τελειώσει πρώτα ο έλεγχος, να πάνε τα στοιχεία στην Κεντρική Επιτροπή, και εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες το θέμα να πάει στον εισαγγελέα».

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη οτι ο Παπανδρέου έπρεπε να παραλάβει τον φάκελο με τα οικονομικά στοιχεία που του έδωσε ο Βενιζέλος, ώστε να σχολιάσει το περιεχόμενό του.

Ως προς το ενδεχόμενο διαγραφής του πρώην πρωθυπουργού από το ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε πως δεν ασχολείται με «κουτσομπολιά και σαχλαμάρες».

Επίσης, στην ερώτηση για το εάν η κυβέρνηση Παπανδρέου προχώρησε σε αλόγιστες σπατάλες και για την άποψή του το περίφημο  «λεφτά υπάρχουν», ο πρώην αντιπρόεδρος αντέκρουσε λέγοντας: «Ο Παπανδρέου έκανε τα ενοίκια της πλατείας Κολωνακίου να είναι διπλά από της Νέας Υόρκης; Αυτός καθιέρωσε τα δάνεια για τις διακοπές;»
Τέλος, σε ότι αφορά τις σχέσεις κομμάτων-τραπεζών, παραδέχθηκε ότι «εάν κάποιος τραπεζίτης συμπαθούσε κάποιο κόμμα, πιθανόν να υπήρχε πελατειακή σχέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.