Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Στα κάρβουνα οι ΑΝΕΛ...

Αναστάτωση προκάλεσε στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων η παρουσία του Νίκου Νικολόπουλου αλλά και η ανακοίνωση που έκανε για εκλογική συνεργασία με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε κατά την ομιλία του στο συνέδριο ότι  εκπροσωπεί τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», για να υπογραμμίσει ότι «παρά τις επιμέρους διαφορές, χώρος και χρόνος για να συζητηθούν όλα τα άλλα, υπάρχει» και ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Πάνο Καμμένο ώστε να προχωρήσουν δίνοντας από κοινού τις μεγάλες πολιτικές και εκλογικές μάχες που έρχονται.

Αστραψε με ένα οργισμένο tweet ο Παύλος Χαϊκάλης στο οποίο ανέφερε: «Πόσο αλήτης είναι αυτός ο Νικολόπουλος; Γράφει το συνέδριο εκεί που ξέρετε».

Όπως δημοσίευσε ο ιστότοπος του newpost αναζήτησαν τον Χαικάλη, ο οποίος τους έδωσε εξηγήσεις : «Μόνο το συνέδριο  μπορεί να αποφασίσει για τις συνεργασίες. Το θέμα είχε τεθεί πριν από την ομιλία Νικολόπουλου και έπρεπε να γίνει ψηφοφορία. Δεν μπορεί ο Νικολόπουλος να κάνει ανακοινώσεις πριν από την ψηφοφορία. Αποκλείεται ο Πάνος Καμμένος να του υποσχέθηκε ότι η συνεργασία έχει οριστικοποιηθεί χωρίς να έχει υπάρξει προηγούμενη απόφαση του Συνεδρίου».

Ο επανεκλεγείς "δια βοής" πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος έχει διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει υποψήφιος στο κόμμα ο οποίος να έχει ψηφίσει οποιοδήποτε μνημόνιο, ενώ στους συνεργάτες του διαμηνύει ότι για τις συνεργασίες θα αποφασίσει το συνέδριο.
Πάντως, ο Νικολόπουλος δεν "αποποιήθηκε" την ευθύνη της ψήφισης του Μνημονίου αλλά ζήτησε συγνώμη από τους παρισταμένους εν μέσω χειροκροτημάτων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.