Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ !...

Σε πόνεσε η εκδήλωση της Κυριακής της Κίνησης των 75 κι έβαλες τα άσχετα με το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του, λαμόγια σου, για αντιπερισπασμό, να βρωμίσουν την ατμόσφαιρα με κατασκευασμένες μπούρδες, για δήθεν εξωπραγ-ματικά έξοδα του Γ. Παπανδρέου στη Σοσιαλιστική Διεθνή. Τα πήραν κι οι πουτάνες των χρεοκοπημένων καναλιών και τα πιπίλισαν στα δελτία των 8, μη μπορώντας να κρατήσουν τα σάλια τους, από την (στερημένη από άλλα πράγματα), ηδονή !

Χτύπησε διάνα η καταγγελία, πως εσύ κι ο συνέταιρός σου Σαμαράς μετατρέψατε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου, για στήριξη και ενίσχυση των Τραπεζών, σε πολιτική στήριξης και ενίσχυσης των τραπεζιτών ! Επειδή έτσι ακριβώς είναι κι έτσι ακριβώς, κάνετε !

Πήρες την Προεδρία παίζοντας άθλιο υπονομευτικό παιχνίδι, εσύ και τα ενεργούμενά σου στην Κ.Ο. Ο λαός σε συρρίκνωσε και σ΄ έβαλε στη γωνία, πληρώνοντάς σε, όπως σου άξιζε ! Προκειμένου να κρατηθείς στην καρέκλα συμμαχείς με το διάολο, μ΄ όλη την ξοφλημένη διαπλοκή, μ΄ όλο το λαμογιστάν, που χρεοκόπησε την Ελλάδα, τρώγοντας τον αγλέουρα, με τις πλάτες των δεξιών πολιτικών, που εφαρμόστηκαν, με το που έφυγε ο Ανδρέας.

Το ΠΑΣΟΚ, με το Γ. Παπανδρέου ανασκουμπώθηκε κι έβαλε μπροστά το ξεβρώμισμα του τόπου. Παρά την εγκληματική κληρονομιά και τα μύρια όσα προβλήματα, με αδιαπραγμάτευτη επιλογή του Προέδρου του, έβαλε στο κέντρο της πολιτικής του τη διαφάνεια και κεντρικό του στόχο την πάταξη των φορέων, όλων των εκφυλιστικών φαινομένων, που σημάδεψαν θλιβερά και τραγικά την πορεία της χώρας τα προηγούμενα χρόνια.

Οι Μερκελοσαρκοζήδες είχαν τους λόγους τους, για να πολεμήσουν και να ρίξουν το Γιώργο Παπανδρέου, τους δικούς του λόγους είχε κι ο Σαμαράς, που από την πρώτη στιγμή βγήκε στο κλαρί. Εσύ, όμως, ποιους λόγους είχες για να συμμαχήσεις μαζί τους και να τον υπονομεύσεις, ώστε να εξαναγκαστεί σε παραίτηση ;

Τα όσα ακολούθησαν δίνουν την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα : συμμάχησες για να περάσει πλήρως κι αλώβητη η σφαγιαστική πολιτική της λιτότητας, της ευρωπαϊκής Δεξιάς, που έβλεπε δύσκολα τα πράγματα, με τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Συμμάχησες για να στείλεις το Σαμαρά στου Μαξίμου και τώρα κάνεις και πράττεις ό,τι βοηθάει στην παλινόρθωση της εγκληματικής Δεξιάς στα πράγματα. Κάνεις το παν για να της ξαναδώσεις την αυτοδυναμία !
Συμμάχησες για να αποκαταστήσεις τα διαχρονικά λαμόγια της διαπλοκής, στις θέσεις τους και στα έργα τους, απ΄ όπου ο Παπανδρέου τους ταρακούνησε. Φτάνει να τους ακούσει κανείς, πως βρίζουν τον πρώην πρωθυπουργό, για να καταλάβει τη ζημιά που τους έκανε ! Κι ήρθες εσύ και σε αγαστή συνεργασία με το Σαμαρά, τους αποκαθιστάς σε όλα τους !!!
Πάλι, όμως, λαθεμένες εκτιμήσεις έκανες και σε άλλες καταστάσεις καταλήγεις. Τ΄ αφεντικά και οι πάτρωνες, που τόσο προσπαθείς να εξυπηρετήσεις, είτε ωφελώντας τους παντοιοτρόπως, είτε εξευμενίζοντάς τους χτυπώντας και συκοφαντώντας τον εχθρό τους Γ. Παπανδρέου, ποσώς νοιάζονται για σένα. Σ΄ έχουν απλώς χεσμένο, προορίζοντάς σε, για αναλώσιμο πολιτικό υλικό, στα σχέδια, για την ενδυνάμωση του Αντωνάκη τους.
Στο ΠΑΣΟΚ δε σε παίρνει, δεν έχεις κανένα μέλλον, όχι, μόνο, σαν Πρόεδρος, (είναι θέμα χρόνου η κατρακύλα σου), αλλά ούτε, καν, ως στέλεχος. Ζυγίστηκες και βρέθηκες λίγος, στα πολιτικά κιλά κι αυτός που θα σε αντικαταστήσει δεν θα σε κρατήσει, ούτε για θυρωρό !
Όλ΄ αυτά τα ξέρεις, τάχεις αντιληφθεί κι έχει ωριμάσει, πια, στο μυαλό σου, η ιδέα ν΄ αναζητήσεις το ρόλο του «στελέχους», κοντά στο Σαμαρά !Μπορείς να κάνεις ό,τι θες, σκασίλα μας κι αν πας στο φυσικό σου χώρο, το ΠΑΣΟΚ, όμως ξέχνα το κι εσύ και οι πάτρωνές σου : ούτε μεταφέρεται, ούτε κομματιάζεται, ούτε διαλύεται ! Απλά, κατά καιρούς, ξερνάει τα κατακάθια του, ανασυγκροτείται και ξεκινάει πάλι !...

Πηγη ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.