Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΟΟΣΑ - δύο αντί για μία; ...


Μαθαίνουμε ότι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Παπαχρηστος αναλαμβάνει -εκτός απροόπτου -  αναπληρωτής εκπρόσωπος στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Αναπτυξης με έδρα το Παρίσι.
 
Εκει όπου ήταν επικεφαλής η Τινα Μπιρμπιλη και (είναι αλήθεια η μόνη μεταρρύθμιση που έκανε τόσο γρήγορα αυτή η κυβέρνηση) άλλαξε τροποποιώντας την νομοθεσία καθώς σε διαφορετική περίπτωση έπρεπε να ολοκληρώσει τη θητεία της. Στη θέση της τοποθετήθηκε άλλος επικεφαλής απο τον  Σαμαρά, ο Πρεβελακης.
Τώρα με νέα πρόταση, ο πρωθυπουργός σκέφτεται να τοποθετήσει και αναπληρωτή εκπρόσωπο τον Βαγγέλη Παπαχρήστο, ο οποίος θεωρείται ενας εξαιρετικός επιστήμονας στα οικονομικά.

Όμως, το ερώτημα είναι στη θέση που είχαμε ένα εκπρόσωπο, αποστέλλουμε δύο, επειδή αναβαθμίστηκε ο ρόλος της Ελλάδας στον Οργανισμό ή επειδή ο επικεφαλής δεν μπορει να τα καταφέρει μόνος;
Η πράσινη Τίνα (όπως την αποκαλούσαν) που δεχθηκε τόση κριτική και απομακρύνθηκε ως επιλογή Παπανδρέου, πως τα κατάφερνε; 

Απορία ψάλτου, βηξ... για να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.