Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Νέα τάση στον ΣΥΡΙΖΑ:«Κομμουνιστική Τάση»

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να οδεύει προς ιδρυτικό Συνέδριο, προκειμένου να γίνει ενιαίο κόμμα, ωστόσο οι εσωτερικές ομαδοποιήσεις καλά κρατούν.

Ο Neo πληροφορείται ότι… από χθες, η Κουμουνδούρου μετρά μία νέα τάση -αν όχι συνιστώσα. Ο λόγος για την «Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ», που ιδρύθηκε μετά βαΐων και κλάδων σε σεπτή τελετή στο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕκαι αποτελεί μία… διάσπαση της τροτσκιστικής συνιστώσας «Ξεκίνημα». Η ίδρυση της νέας… τάσης χαιρετίστηκε από τον μαρξιστή συγγραφέα Άλαν Γουντς, που μίλησε στην εκδήλωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η «Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ» έχει και… ερείσματα στα ΜΜΕ: εκδίδει την εφημερίδα «Επανάσταση» αλλά και το περιοδικό «Μαρξιστική Φωνή». Άλλο λίγο, δηλαδή, και θα μιλούσαμε για τροτσκιστικό… «media group».
 
Εμείς να σχολιάσουμε ότι ο Αλέξης θα έχει νέο πονοκέφαλο μετά τον Αλαβάνο και το "πλάνο Β" ...πως να συντονίσει την Ρόζα με την Κομμουνιστική Τάση
πηγη matrix24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.