Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Μπλόκοˮ Καμίνη στο συσσίτιο μίσους της Χρυσής Αυγής

"Ο δήμος Αθηναίων θεωρεί τη σχεδιαζόμενη αυριανή συνάθροιση αυθαίρετη και παράνομη και θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί" αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, για το συσσίτιο που έχει ανακοινώσει για αύριο στην πλατεία Συντάγματος, η Χρυσή Αυγή.

"Τέτοιου είδους εκδηλώσεις προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη και πλήττουν βίαια την προσπάθεια για ανάταξη της χώρας και της Αθήνας ειδικότερα, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ένα διπλά εσφαλμένο μήνυμα: ότι στην πρωτεύουσα της χώρας επικρατεί μια γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης, η οποία μπορεί μάλιστα να αντιμετωπιστεί με δράσεις ρατσιστικής και ξενόφοβης ελεημοσύνης" αναφέρει ο Καμίνης σε δήλωσή του και υπογραμμίζει:
"Καθιστούμε απολύτως σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο δήμος Αθηναίων θεωρεί τη σχεδιαζόμενη αυριανή συνάθροιση αυθαίρετη και παράνομη και θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί".

Την ικανοποίηση τους για την απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων εξέφρασαν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΔΗΜΑΡ με τις ακόλουθες ανακοινώσεις:

ΠΑΣΟΚ: Χαιρετίζουμε την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων να κάνει ό,τι επιβάλλεται προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί το συσσίτιο μίσους που έχει ανακοινώσει η Χρυσή Αυγή για αύριο στην Πλατεία Συντάγματος. Η Αθήνα ήταν, είναι και θα παραμείνει δημοκρατική πόλη.

ΔΗΜΑΡ: «Με την απόφασή του να μην επιτρέψει τα "συσσίτια μίσους" της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Συντάγματος, ο Γιώργος Καμίνης τιμά την ψήφο των δημοκρατικών πολιτών της Αθήνας. Επιτέλους, οι φασιστικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να μένουν άλλο αναπάντητες. Η Αθήνα είναι και θα παραμείνει μια ανοιχτή πόλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.