Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Φώτης Κουβέλης: «Τον Ιούλιο ο ανασχηματισμός»

Φώτης Κουβέλης πήρε την σκυτάλη από τον Βενιζάλο και δήλωσε αντίθετος με την άμεση αλλαγή προσώπων στην κυβέρνηση, τοποθέτώντας τον ανασχηματισμό στον Ιούλιο.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξη του στην «εφημερίδα των Συντακτών» υποστήριξε πως η συνεχιζόμενη συζήτηση για τον ανασχηματισμό κάνει κακό στην κυβέρνηση και στο έργο που πρέπει να τελέσει και εξέφρασε την άποψη πως η πραγματοποίησή του θα γίνει τον Ιούλιο.
Ο Κουβέλης υπεραμύνθηκε την παραμονή στην κυβέρνηση των Ρουπακιώτη και Μανιτάκη, αφού θεωρεί ότι και οι δύο υπουργοί έχουν ανταποκριθεί στα καθήκοντά τους με επιτυχία και δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής τους.
 
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε τις αντιρρήσεις του στο θέμα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε διστακτικός στην προοπτική κυβέρνησης Αριστεράς, ενώ για τη συμμετοχή του κόμματός του σε νέα κυβέρνηση υποστήριξε: «Η θέση μας σχετικά με τη συμμετοχή πολιτικών στελεχών δεν έχει αλλάξει. Η συζήτηση στο κόμμα μας δεν έχει επιφέρει - μέχρι στιγμής τουλάχιστον - αλλαγή της θέσης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.