Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

«Παράγοντας σταθερότητας» ο Γιώργος Παπανδρέου

Τα δημοσιεύματα που θέλουν το Μέγαρο Μαξίμου να «προβληματίζεται» για τη συνοχή της κυβέρνησης εξαιτίας της «σύγκρουσης» στο ΠΑΣΟΚ, σχολιάζουν, μιλώντας στο matrix24.gr συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Χαρακτηρίζουν τον πρώην πρωθυπουργό ως τον μοναδικό πραγματικό παράγοντα σταθερότητας για την χώρα και καλούν τους ερωτώντες να αναζητήσουν … αλλού τις απαντήσεις τους.
Ειδικότερα, κατανοώντας τους όποιους προβληματισμούς, όπως λένε, στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, θεωρούν «αστείο» να ερωτάται για τέτοια θέματα ο πρώην πρωθυπουργός. «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο μοναδικός πραγματικός παράγοντας σταθερότητας για την πορεία της χώρας», λένε, συγκρίνοντάς τον ακόμα και με εκείνους που έχουν σήμερα την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας, αν αναλογιστεί κανείς τη στάση τους στην πιο δύσκολη στιγμή για την χώρα. Σημειώνουν πως αυτή τότε δεν ήταν η «πρέπουσα», παρά το γεγονός ότι σήμερα «έχουν υιοθετήσει απολύτως τις επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου, αν και με όρους σαφώς επαχθέστερους από αυτές της δικής του περιόδου».
Συνεχίζουν, δε, θυμίζοντας με νόημα ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυτός που πάντα έβαζε μπροστά την χώρα, ακόμα και σε βάρος της δικής του πορείας». Έτσι, σε όσους σπεύδουν στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, θέτοντας τέτοιου είδους ερωτήματα, τους καλούν να αναζητήσουν τις απαντήσεις τους αλλού…
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.