Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Φαήλος: να ανοίξουμε προς την Χ.Α και τους ΑΝΕΛ!!!!

Όταν λέγαμε ότι ο λύκος και προβιά προβάτου να φορέσει δεν αλλάζει.....
Όταν λέγαμε ότι η Χρυσή Αυγή και η ΝΔ αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία μας θεωρούσαν υπερβολικούς.
Ο γνωστός συνεργάτης του Σαμαρά όμως, ο Φαήλος Κρανιδιώτης το παραδέχεται ευθαρσώς σε άρθρο του στην εφημεριδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τίτλο "Ηρθε η ώρα να ενώσουμε τη βάση της παράταξης!".
Ανάμεσα στα άλλα ο Κρανιδιώτης υποστηρίζει ότι τα κόμματα δεν γίνονται από τσαντίλα ή πίκα.

"Δεν μπορείς να στηρίξεις τη δημιουργία και την εξέλιξη ενός πολιτικού οργανισμού, χωρίς ιδεολογία, χωρίς ρίζες στην Ιστορία και στη λαϊκή συνείδηση. Χωρίς σχέδιο, σοβαρότητα και κυρίως χωρίς ταυτότητα.
 ------ η βάση των ΑΝ.ΕΛ. όπως και της Χρυσής Αυγής είναι κυρίως δικοί μας άνθρωποι. Τσαντισμένοι κεντρώοι, δεξιοί, που απηύδησαν από την παρακμή και τη φτωχοποίηση, που δεν δέχτηκαν την υποτιθέμενη real politik της Ν.Δ. απέναντι στο Μνημόνιο. Ανθρωποι της διπλανής πόρτας, που θέλουν δυναμικότερη στάση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, στα εθνικά θέματα.  --------
Είναι λοιπόν καιρός για άνοιγμα προς τη βάση των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής, χωρίς προσβολές ή συγκρουσιακά συνθήματα αλλά με πρακτικές πολιτικές: καταπολέμηση λαθρομετανάστευσης κι εγκληματικότητας, στιβαρή εξωτερική πολιτική, αποκατάσταση της αμυντικής μας ισχύς, όχι μόνο σε υλικό αλλά και με αξιοπρεπείς αποδοχές του προσωπικού, γερό χτύπημα της ανεργίας με άμεση εκκίνηση των μεγάλων έργων, επανελλήνιση της Παιδείας.
Στον χρόνο που κέρδισε η πατρίδα με τόσο πολιτικό και κυρίως κοινωνικό κόστος, ας ανασυγκροτήσουμε και την παράταξη, ενώνοντας πρώτα τη βάση της με την ικανοποίηση βασικών αιτημάτων των λαϊκών ανθρώπων. Αλλωστε αυτοί είναι το πραγματικό κόμμα".

Είχαμε προβλέψει σε προηγούμενο άρθρο μας (H Ν.Δ στριμώχνεται από τη Χρυσή Αυγή) ότι ο Σαμαράς θα πιεστεί -οχι οτι δεν το θέλει κιόλας- να υιοθετήσει ακόμα πιο συντηρητική και σκληρή στάση απέναντι στο μεταναστευτικό, την εγκληματικότητα και την διαφθορά, τους τομείς που "ανεβάζουν την Χ.Α.
Αν τώρα καταφέρει να προσχωρήσει στο κόμμα του-που μπορει να μην είναι κατ ανάγκη και η ΝΔ- μέρος της Χ.Α, θα είναι μεγάλη επιτυχία, σε ότι θα αφορά την αύξηση της δύναμης του στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γινουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.