Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Καμίνης: είμαστε όμηροι 100 συνδικαλιστών τραμπούκων

O δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ. δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ «Είμαστε όμηροι μίας δράκας ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να επιβάλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους» 

Όπως είπε, αυτή η ιστορία με τους τραμπουκισμούς, τους προπηλακισμούς, τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα πρέπει να τελειώνει και αναρωτήθηκε «έτσι θα πάμε μπροστά επειδή διαφωνεί ο κ. Μπαλασόπουλος;... Που είναι η αλληλεγγύη των εργαζόμενων απέναντι στους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα;».

Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά «είμαστε όμηροι 100 συνδικαλιστών τραμπούκων».

Ο δήμαρχος Αθηναίων ξεκαθάρισε ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ,Αντώνης Μανιτάκης έχει δεσμευθεί ότι θα γίνουν μετακινήσεις των υπαλλήλων του Δήμου που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα σε άλλες υπηρεσίες και όχι απολύσεις.

Εμείς θα θέλαμε να σχολιάσουμε ότι αλληλεγγύη πρέπει να υπάρχει απέναντι σε ΚΑΘΕ εργαζόμενο, είτε στον ιδιωτικό είτε στο δημόσιο τομέα. Και φυσικά, οι τραμπουκισμοί και οι προπηλακισμοί πρέπει να τελειώνουν, απ όπου κι αν προέρχονται.... Αυτοί οι τραμπουκισμοί οδήγησαν τη χώρα ένα χρόνο πίσω στις μεταρρυθμίσεις και δεν  γνωρίζουμε ακόμα πόσο αυτό θα μας κοστίσει...

Πηγή ΣΚΑΙ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.