Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Ο κ. Καμμένος: ένα προϊόν Σαμαρά


Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση για το "φαινόμενο" Καμμένος  από το Smart Post


"Ο κ. Καμμένος από το 2010 έχει περάσει ατελείωτα πρωϊνά στους Παπαδοκοαυτιάδες.

Ο κ. Καμμένος κατάφερνε πάντα να βγάζει “ειδήσεις”: κραδαίνοντας “έγγραφα”, εκτοξεύοντας κατηγορίες, χρησιμοποιώντας τις λέξεις-κλειδιά για τηλεθέαση: ξεπούλημα, υποταγή, δοσίλογοι, Τσολάκογλου, προδότες.

Ο κ. Καμμένος ήταν μέχρι τα τέλη του 2011 κανονικότατος βουλευτής της Ν.Δ.

Κανείς από το κόμμα του δεν του είπε τίποτα όταν χαρακτήριζε την κυβέρνηση Παπανδρέου «προδότες» και τον Γιώργο Παπανδρέου “έμμισθο broker ξένων”, που δήθεν αρνήθηκε τα δισ. που μας προσέφεραν διάφοροι τζάμπα γιατί είχε προαποφασίσει την προσφυγή στο Μνημόνιο και το ΔΝΤ .

Κανείς από το κόμμα του δεν του είπε τίποτα όταν κατηγορούσε – χωρίς να έχει το παραμικρό στοιχείο, μόνο με χονδροειδέστατα ψέματα και εξωφρενικές αρλούμπες – τον Γιώργο Παπανδρέου για τα cds και την ελληνική χρεωκοπία.

Αντίθετα: κάθε κατηγορία που εκτοξευόταν από το στόμα του κ. Καμμένου αναπαράγονταν σε χρόνο dt διαδικτυακά σε όλες τις φιλικά προσκείμενες προς τη Ν.Δ. ιστοσελίδες. Όσο δε πιο γελοία ήταν η κατηγορία, τόσο πιο άμεση και εκτεταμένη ήταν η αναπαραγωγή.

Και όλοι γνωρίζουν ότι πολλοί βουλευτές της Ν.Δ. είχαν, αν όχι ίδιες, τουλάχιστον παρόμοιες απόψεις με αυτές του κ. Καμμένου. Και όσοι δεν είχαν τις ίδιες απόψεις, γιατί δεν είναι όλοι εγκεφαλοκαμμένοι, τους άρεσε ο “τρελός” Καμμένος, που «τα λέει χύμα και τσουβαλάτα», τους βόλευε.

Τους βόλευε γιατί με το “λέγε λέγε” βοηθούσε στην αποδόμηση του Παπανδρέου με τις πιο άθλιες κατηγορίες και έδινε τη δυνατότητα στα ηγετικά στελέχη της Ν.Δ. να το παίζουν πιο σοβαροί – σε σχέση με τον Καμμένο – στην αντιπολίτευσή τους, χωρίς όμως να αδειάζουν τον βουλευτή τους.

Ο κ. Καμμένος είναι προϊόν Σαμαρά και ΝΔ. Για να τον χρησιμοποιήσουν ενάντια στην κυβέρνηση Παπανδρέου, τον ανέχτηκαν, τον κάλυψαν, τον σιγοντάρησαν. Και μετά τον λούστηκαν. Το τέρας της δημαγωγίας επιτέθηκε και στον δημιουργό του.

Ο κ. Καμμένος έχει μία πολύ μεγάλη χρησιμότητα ως παρουσία: υπενθυμίζει, σε όσους θέλουν να ξεχάσουν, πώς ακριβώς πολιτεύτηκε η Ν.Δ. του κ. Σαμαρά μέχρι τα τέλη του 2011. Ποια ακριβώς ήταν η Ν.Δ. μέχρι το δεύτερο Μνημόνιο…"

Διαβάστε στο http://www.smartpost.gr/%CE%BF-%CE%BA-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.