Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

περί τρομοκρατών...

Σαμαράς: Τρομοκρατούν επειδή χάνουν τα προνόμιά τους

"Σκληρό μήνυμα" στους συνδικαλιστές της ΠΟΕ - ΟΤΑ έστειλε από τις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς κατα τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπου όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις στελεχών της, δεν έκρυψε τη δυσφορία του : «Οι προνομιούχοι τρομοκρατούν γιατί χάνουν τα προνόμιά τους. Και να είναι σίγουροι ότι θα τα χάσουν. Εμείς προχωράμε», παραπέμποντας μάλιστα και σε μία ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου: «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες».
Η αντίδραση ήρθε από τον Στάθη Παναγούλη, ο οποίος ξεχνώντας τη στάση του κόμματός που υπέθαλψε και ενίσχυσε τραμπούκικες συμπεριφορές, σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός έχει πλήρη άγνοια  για την νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου μας, όπως αποδείχθηκε από τις δηλώσεις του εναντίον των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Ο Παναγούλης υπενθύμισε ότι ο «Γέρος της Δημοκρατίας» είχε χρησιμοποιήσει εκείνη τη φράση για το «παρακράτος» της τότε δεξιάς, της ΕΡΕ, το 1961 και όχι κατά των εργαζομένων.
«Σήμερα η νεοδεξιά του Αντώνη Σαμαρά, χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους με την ΕΡΕ του 1961 και το παρακράτος της. Ας μην ξεχνάμε και την δολοφονία του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη. Ο ανιστόρητος Αντώνης Σαμαράς στρέφεται με την παραπάνω φράση εναντίον της παράταξής του, εναντίον της δικής του δεξιάς», επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Κάποιου είδους ιός μετάλλαξης έχει χτυπήσει εκεί στη Δεξιά και τις συνιστώσες της!
Ο Σαμαράς βέβαια, κάτι παρόμοιο δεν είπε ποτέ κατά την περίοδο διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, όταν το κύμα τρομοκρατίας από "στρατευμένους αγανακτισμένους" εναντίον βουλευτών και στελεχών του, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου είχε ξεπεράσει κάθε όριο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.