Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

O Λοβέρδος θα κατέβει αυτόνομα με την "Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα" στις ευρωεκλογές


Και επειδή όλοι μια αγωνία για τον πρώην υπουργό Υγείας την έχουμε, ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνάντηση με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε  την προσχώρηση του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δόλλη, στη «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα»

Ο  Λοβέρδος δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση, λέγοντας ότι το υπουργικό συμβούλιο έχει αντικατασταθεί από το «διευθυντήριο» των τριών πολιτικών αρχηγών και κατήγγειλε «εξωθεσμικές λειτουργίες», ενώ για τον Πρωθυπουργό σημείωσε πως έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής σε ότι αφορά την πρόσδεση της Ελλάδας στον κορμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αλλά πέραν αυτού τίποτε άλλο.

Ο πρώην υπουργός και νυν αρχηγός κόμματος αρνήθηκε ότι θα αποδεχθεί οποιαδήποτε πρόταση να υπουργοποιηθεί. Για το κόμμα του επισήμανε ότι ανήκει, πλέον, αμιγώς στον χώρο της αντιπολίτευσης, επειδή διαπίστωσε ότι υπάρχει «κοροϊδία» από την πλευρά της κυβέρνησης.

Επίσης υποστήριξε ότι τον Αύγουστο του 2011 είχε εισηγηθεί στον Γιώργο Παπανδρέου, να «παραδώσει» την πρωθυπουργία στον Αντώνη Σαμαρά, με παραίτηση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
(Απορία, γιατί τότε; μεχρι εκείνη την περίοδο οι δείκτες πήγαιναν καλά....μετά το Σεπτέμβριο άρχισε η περιπέτεια...)

Παράλληλα, ο Λοβέρδος έδωσε στη δημοσιότητα την πρόταση νόμου για τη χρηματοδότηση των κομμάτων κατά την διάρκεια ομιλίας του σε σύσκεψη κομματικών στελεχών.

Όπως σημείωσε, μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες εκλογής του Εθνικού Συμβουλίου και της ηγεσίας της «Συμφωνίας για τη νέα Ελλάδα» και το κόμμα θα κατέβει αυτόνομα στις ευρωεκλογές του 2014.
Εμείς θα περιμένουμε το αποτέλεσμα της έκθεσής του, στις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.