Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Η φαντασία της εξουσίας των ΜΜΕ

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι έχει να γίνει αν ο Παπανδρέου πει ότι σκέφτεται να επιστρέψει.
Κάναμε το λάθος να παρακολουθήσουμε σήμερα το νέο τηλεοπτικό κανάλι STAR 2 , δηλαδή το ΣΚΑΙ. Εκτός από τον Τράγκα και τον Αυτιά το κανάλι έχει και τον μεγάλο δημοσιογράφο Ευαγγελάτο που σήμερα λίγο πολύ μαζί με τους καλεσμένους του στο πάνελ είπαν :
Ότι είναι απαράδεκτο να υπερασπίζεται ο Παπανδρέου το ,,λεφτά υπάρχουν,, … Ο Ευαγγελάτος βέβαια δικαιολογείται ότι δεν το κατάλαβε…


Είπε ότι ο Παπανδρέου δεν ζει στην Ελλάδα μετά τις εκλογές … τον πεθύμησε προφανώς
Είπαν επίσης ότι όπως ο Καραμανλής και ο Σημίτης έτσι και ο Παπανδρέου πρέπει να πάει στην ,,γωνία,, … μεγάλη αγωνία ο Αλαφούζος
Είπε ότι ο Παπανδρέου φοβήθηκε να κριθεί από τον λαό και παραιτήθηκε….. δεν ξέρει προφανώς ο Ευαγγελάτος ότι τον Παπανδρέου τον έριξαν τα ΜΜΕ μέσω των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ επειδή έθιγε τα συμφέροντά τους και επειδή φοβήθηκαν από το δημοψήφισμα…. Ούτε θυμάται ότι ο Παπανδρέου έδωσε την θέση του σε μια οικουμενική κυβέρνηση και ότι θα ήταν καταστροφικό για τη χώρα να πάει σε εκλογές….
Στο τέλος το πάνελ συμφώνησε ότι ο Παπανδρέου είναι απαράδεκτος που δεν δίνει συνεντεύξεις στα ελληνικά ΜΜΕ ενώ δίνει στα ξένα….
Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι έχει να γίνει αν ο Παπανδρέου πει ότι σκέφτεται να επιστρέψει.

Έκτακτα δελτία και 24ωρες αναλύσεις από Ευαγγελάτος και Τρέμη …

protovoulia.papandreou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.