Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Ο μπάρμπας από τη ...Μεσσηνία

Η γενέθλια γη του Σαμαρά νίκησε κατά τα φαινόμενα την Κορώνη...

Αν γεννήθηκες στη Μεσσηνία, από όπου κατάγεται ο Πρωθυπουργός, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά σου, σύμφωνα και με την εφημερίδα «Τα Νέα» η οποία αναφέρεται στον διορισμό του Χρήστου Γιάνναρη στη θέση του επικεφαλής της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, παρότι έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για παράβαση καθήκοντος (!).

Σύμφωνα πάντα με τα « Νέα», ο Γιάνναρης είναι άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος χωρίς να διαθέτει μεταπτυχιακό διορίστηκε στις 30 Απριλίου επικεφαλής της Επιτροπής και εμφανίζεται πλέον, ως κάτοχος του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας(!).
(σημ. Πόσο γρηγορα και άνετα παίρνουν αυτά τα διπλώματα στη ΝΔ....είναι θαύμα!)

Σύμφωνα με αναφορά, τον περασμένο Ιανουάριο ο Γιάνναρης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης για παράβαση καθήκοντος την περίοδο που διετέλεσε επικεφαλής του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου.
Ο Γιώργος Παπαχρήστος υπογράφει την είδηση προσθέτει ότι η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη, παρότι έχουν περάσει 4 μήνες και αναρωτιέται:

«Πώς είναι δυνατόν να διορίζεται σε μια τόσο κρίσιμη θέση ένας καταδικασθείς έστω και πρωτοδίκως;… Αφιερώνω την περίπτωση Γιάνναρη αποκλειστικά στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος έχει αφιερωθεί στο κυνήγι των επιόρκων και τον ρωτώ ευθέως αν ο νεοδιορισθείς ανήκει σε αυτή την κατηγορία» σημειώνει.
Τέλος, υπογραμμίζει ότι ο Γιάνναρης εμφανίζεται ως διοικητικός υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών και απευθύνει τα συγχαρητήριά του στον Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή του και στους δύο πολιτικούς αρχηγούς της συγκυβέρνησης για τη σύμφωνη γνώμη τους!

1 σχόλιο:

  1. H αξιωματική αντιπολίτευση δεν στήριξε κανένα μέτρο νοικοκυρέματος που εξήγγειλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 24/10/2009 ο υποψήφιος για την αρχηγία της Ν.Δ., Α. Σαμαράς, δήλωσε για την κατάργηση των χιλιάδων stage στο δημόσιο: «Ο ελληνικός λαός θα κρίνει την απίστευτη εκδικητικότητα που δείχνει η κυβέρνηση απέναντι σε χιλιάδες νέα παιδιά. Ευθύνη της Ν.Δ., για την οποία και προσωπικά δεσμεύομαι, είναι να προσφέρει στους απολυόμενους την απαραίτητη νομική υποστήριξη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.