Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

KKE για ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: οι μάσκες έπεσαν

Δεν αναφέρεται βέβαια, στις αποκριές αλλά στην απόφαση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να συμπράξουν σε κοινό μέτωπο για το ...καλό της Κύπρου, του ελληνικού λαού και της δημοσκοπικής τους ανόδου (ή καταβαράθρωσης, αυτό μένει να το δούμε προσεχώς)
«Οι μάσκες έπεσαν! Η πολιτική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Κοινοβούλιο και κυρίως στο κοινωνικό επίπεδο, με πρόσχημα τη συμπαράσταση στον κυπριακό λαό,
επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με πολιτική υπέρ των μονοπωλίων, αφού δεν διστάζει να συνεργαστεί και με εθνικιστές», αναφέρει σε σχόλιο του το ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι «υλοποιείται η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση από τη "λαϊκή δεξιά" μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ».
 
«Το “νέο” ΠΑΣΟΚ, βήμα το βήμα διαμορφώνεται. Άραγε τι είδους διαπραγμάτευση λένε στον κυπριακό λαό να κάνει; Μήπως τύπου “σχεδίου Ανάν”, που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένθερμος υποστηρικτής του; Ή συνεργασία με τον “αντιιμπεριαλιστή” Πούτιν;» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.
 
Πώς να σχολιάσουμε ώστε να μην κατηγορηθούμε ότι συνοδοιπορούμε με την "παραδοσιακή" κομμουνιστική αριστερά ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.