Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Προανακριτική-ο ευτελισμός μιας διαδικασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το "Εθνος", οι  βουλευτές που μετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή , όταν η γνωστή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,   η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέλαβε να υποβάλει ερωτήσεις στον πρώην νομικό σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών, Αναστάσιο Μπάνο και κατά τα συνήθη ξεπέρασε τις δύο ώρες, βγήκαν από την αίθουσα για το μεγαλύτερο διάστημα.
Μέσα στην αίθουσα παρέμειναν -κατα πως φαίνεται αναγκαστικά- ο πρόεδρος (που εναλλάσονταν με τον αντιπρόεδρο) της Επιτροπής,, ο μάρτυρας και οι πρακτικογράφοι.

Κατά καιρούς, κάποιος από τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής άνοιγε την πόρτα, έβλεπε πως η διαδικασία συνεχιζόταν, την έκλεινε ξανά και απομακρυνόταν.

Με τη στάση αυτή βέβαια, δεν πλήτουν  το ηθικό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία δεν πρόκειται να παρεκλίνει του σκοπού της. Αντίθετα πλήτουν την αξιοπιστία και την σοβαρότητα της ίδιας της Επιτροπής. Ενισχύουν την υποψία ότι απλά "συστάθηκε"για εκτόνωση και όχι για την επι της ουσίας διερεύνηση-αφού άλλωστε τα δεδομένα για τη διαδρομή και τις "κινήσεις" επί του αμαρτωλού στικακίου, αλλάζουν καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.